E carne putin mestecata sau cum?

c Eu doar am pus anuntul. Daca esti transpirat, ai un prieten bun si vrei sa faceti chestia asta impreuna…vedeti ca e la oferta! himEu cred ca au ratat un „pe” inainte de „himen.” Eco! Natural! 22bO fi pasarica fericita, dar sapunul sigur e trist. Se gaseste si in varianta pentru barbati: „Cuculetul vesel.” 13285845_992931557487613_1307862767_n„…aroma naturala de gaini crescute in hale, la sol.” Bai, omule, iti dai seama ca treaba asta contine praf de gaina? Ia-o acum! Singura masina de spalat care iti pune rudele pe centrifuga.   FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune Fragment: „Stiti cum se urca un munte? Pas cu pas. Ei, asa am apropiat eu mana de sanul ei stang. De cate ori radea, ridica putin bratul, iar eu mai inaintam putin. Si inca putin, si inca putin! Asteptam replicile amuzante ca pe minuni! Dar, din pacate, Richard Gere este haios ca un tanc rusesc. Probabil inmuiata de chinul meu, Creata a inceput la un moment data sa rada aiurea. Richard: „You could be so much more!” Creata: Hahaha! Julia: “I’m gonna treat you so nice, you’re never gonna let me go.” Creata: Hihihi. M-a ajutat sa inaintez pe sanul ei, iar eu aveam grija sa nu dau niciun pic inapoi. Spre final, cand Richard Gere s-a catarat pe scarile metalice ca sa ajunga in apartamentul Juliei, mana mea se catarase si ea pe suzeta stanga a Cretei. Ptiu, drace! Ptiu, drace! Atingeam un san! Si nu era al Sabrinei, de pe posterul din camera mea.”

1 Comentariu la “Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (207)

  1. Catalin Ctin says:

    Astazi , am intrat intr-o farmacie pentru ca nu mai puteam respira asa de bine. Eram in drum catre o interventie. Nu aveam prea multi bani si m-am gandit sa-mi cumpar doua „creioane nazale ” si cat timp conduc sa le bag in nari si sa inspir prin ele. Chiar daca o sa arat ca o foca sau un leu de mare. Stiam ca sunt chinezesti si ca put ca o baba ce sa da cu crema aia chinezeasca din micuta cutiuta rosie de pe timpul lui Ceausescu. Farmacia era plina. Full. Acolo luam boli unii de la altii ! In fata mea era o batranica. Batranica se adreseaza farmacistei cu o voce asa …smerita : Vreau sa imi dati si mie ceva pentru Logan ! Am un nepot si isi doreste mult unul nou pentru ca cel vechi a ruginit. Farmacista o intreaba nedumerita : pentru ce sa va dau ? Babutza raspunde : Pentru Logan , pentru concurs ! Farmacista nedumerita o intreaba : Pai aveti o reteta ? Ce va doare? Ce sa va dau ? Babutza raspunde : Ma doare tare ! Ma doare tare ca nu are Logan nou ! Farmacista : Pai va dau ceva de 30 de ron fix ca sa va incadrati la concurs , un spay descongentionant pentru caile respiratorii ! Eu : ce bine mi-ar prinde mie unul dar nu am decat 5 lei in buzunar ! Farmacista se uita lung la mine…..Babutza catre mine : puteti sa imi completati dumneavoastra cuponul si sa-l introduceti in urna ? Eu nu vad si am uitat ochelarii la nepotul meu acasa. Nu doamna nu pot ma grabesc. Babutza : unde va tot grabiti voi astia tinerii ?! ……
    Vreau si eu doua creioane nazale ! Da. 6 lei va rog. Am numai 5 ! Pai luati numai unul atunci ! Pai vreau doua doamna farmacista ca sa-mi bag in ambele nari ! Babutza se chinuia sa introduca o bancnota verde de un leu in fanta unei cutii transparente pe care era scris : „Donatii pentru copiii bolnavi de ADHD ” . Auzind ca nu am bani imi pusese bancnota de un leu in palma si imi inchisese palma incet. Mana ei era rece ca a unui mort. Apoi imi spune : Eu nu stiu ce faceti voi astia intr-e doua varste cu banii ca mereu nu va ajung. Eu i-am spus incet la ureche : muncesc ! Am iesit afara si orbit de crucea aia farmaco-luminoasa abia am distins numele farmaciei : Atena….uitasem si eu ochelarii in masina: CATENA. Iei ceva de 30 ron si poti castiga un Logan….farmacia inimii….Am plecat. Am tras de 10 ori din creionele nazale si nu mai puteau a nimic. Sau poate ca ma obisnuisem eu cu ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *