Home / (Pro)stirea zilei / CFR a introdus masajul cu pumni pentru calatori.

CFR a introdus masajul cu pumni pentru calatori.

Multi oameni rai de pe facebook au vazut cum un controlor batea un calator fara bilet. Basca, mai era si ajutat de alti doi romanasi.

Citeste si: CRONICA „50 SHADES OF GREY”-PARTEA A TREIA.

Oamenii care spun ca asta e bataie sunt dusmanosi. Eu am fost odata la un SPA de fite. Primisem un voucher sau ceva. Si acolo o doamna m-a intins pe masuta si a inceput sa ma loveasca cu palmele, apoi cu coatele. A durut ca naiba, iar la final m-a manjit si cu namol. Si-a cerut scuze ca a ramas fara pompe de WC, ca mi-ar fi lipit si alea.

Toate astea sunt gratuite la CFR. Mai mult, sunt chiar pe datorie pentru ca omul nu platise bilet. Si nu ai un maseur, ci trei! Iar tratamentul cu praf, pietre si namol, prin trantirea pacientului pe pamant si ruperea in bataie, se practica si in Dubai, la cel mai tare SPA.  Si in Roma de practica, si in Egipt, si pe vremea sclavilor din America. Dar noua, romanilor, ne place sa ne vaitam mult. A, daca il dadea pe amaratul ala jos din avion sau vapor, intelegeam sa aiba motive sa se vaite, dar asa?

Propun CFR, pentru ca imi place drumul pe care au luat-o si cred ca asta e viitorul, sa introduca si bataile cu ferigi ude. Am auuzit ca se practica la SPA-urile din Paris. Dar si acupunctura ar fi o solutie buna. Daca n-ai bilet, vine nasul si te inteapa cu acele pana te face sita, cum se poarta la chinezi. Si uite unde au ajuns chinezii!  Daca ar fi si doi-trei calatori saritori, care sa il ajute pe nasii acupunctori cu cutitele, treaba ar fi excelenta!

Aloooo, Tarom, revitalizam si noi compania aia pe model CFR? Ii dam jos pe aia care aplauda la aterzare si le facem un masaj printre nori? Tot eu sa va dau idei…

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

Citeste si: CRONICA „50 SHADES OF GREY”-PARTEA A TREIA.

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

<blockquote

 

Check Also

Jandarmeria va organiza serate culturale in Piata Victoriei.

Jandarmeria Romana a anuntat azi ca la urmatoarele manifestatii din Piata Victoriei se vor interpreta …

One comment

  1. Pai in Romania in continuare dreptatea se indreapta cu ‘pumnul’ si asta denota educatia pe care o avem ! Trist dar adevarat !

Lasă un răspuns