An de an, intr-o comuna Damboviteana, zeci de imbecili, stapani de cai, isi bat si isi tortureaza animalele, spre amuzamentul altor imbecili, prezenti la eveniment.

Ei ii zic acestui mascaru: “obiceiul Botezul Cailor”

Evenimentul se intampla de ani buni, in comuna Dragomiresti, sat Mogosesti, dar nimeni nu face nimic. Caii sunt pusi sa care greutati de sute de kilograme, iar apoi sint batuti de animalele, in amizamentul animalelor din public. Abia anul asta Politia a intocmit dosare penale pentru ranirea sau schingiuirea animalelor, pana acum “sarbatoarea” s-a desfasurat nestingherita an de an.

Am o veste de dat organelor: baieti, mizeria aia se va desfasura si la anu’. Poate nu tot acolo, poate pe un camp alaturat, poate in comuna de langa. Dar ca avea loc, iar caii aia vor fi omorati in bataie de aceleasi bestii, ca in fiecare an. Ce ar fi sa faceti voi ceva pentru  impiedica desfasurarea imbecilitatii de eveniment? Ce ar fi ca, macar acum, sa actionati inainte de a fi batjocorite si ranite animalele? Ce ar fi? (poze: Cronica de Gaesti)

4 thoughts on “Chinuirea cailor-un obicei barbar in tara cu prea multi idioti.

  • Zev says:

   Nu sunt violent de felul meu, dar eu pe-astia i-as impusca. Bine, la fel si pe matadori si pe alte rebuturi umane, nu avem noi monopol.

 1. Serban Stoianovici says:

  As face o adnotare pe text. Corect eu cred ca ar suna asa:
  ” Caii sunt pusi sa care greutati de sute de kilograme, iar apoi sint batuti de animalele CU DOUA PICIOARE, in amuzamentul ALTOR animale CU DOUA PICIOARE din public.”
  Nu pot sa le spun altfel unor astfel de indivizi. Jignesti animalele.
  Scuze, Silviu Iliuta pentru comentariu.

 2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 06 – 12 ianuarie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.