Berceanu a fost schimbat de la Garda de Mediu cu un fiu al unui primar liberal. Fara evaluarea activitatii, fara explicatii. Rece, mafiot si sinistru. Asa cum sunt si arderile ilegale ale diferitilor agenti economici, carora Berceanu le pusese gand rau. Sinistre.
Nu-a fanul lui Berceanu, n-am niciun fel de relatii cu el, ba chiar l-am criticat o data, dupa ce am dat un email la Garda de Mediu in care am trimis un film ch arderi ilegale in Pipera si nu mi-a raspuns nimeni. Dar mi-a raspuns el, Berceanu, ca va cerceta. Ceea ce nimeni, niciun individ de la Garda de Mediu, n-a mai facut pana acum.
Daca nu credeti ca arderile ilegale sunt treaba voastra, poate ar trebui sa va ganditi de doua ori: resturile lor ajung in aer, in plamanii vostri, si va omoara. Nu pe toti, nu crapam toti de la asta, dar destul de multi. Poluarea cu particule e un dusman invizibil si ingrozitor.
Berceanu a fost executat si inlocuit pe stil mafiot cu un baiat de-ai casei, un fiu de penelist care nu va deranja pe nimeni. Citu l-a pus acolo pentru a nu perturba afacerile penelistilor si ale fratilor pesedisti, detinator de fabrici si fabricute care nu actioneaz tocmai legal. E evident. Omul deranja.
Baroni, interese, manarii, toate astea sub inaltul patronaj Citu-Iohannis.
Asta e Romania de azi. O mafie penelisto-pesedista, sprijinita de sus.
Noi vorbim, ei se pupa ca au mai scapat de un ghimpe. Urmeaza altii.

OFERTA CARTI, CLICK PE POZA:

Oferta speciala:.Pachetul Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *