Serban Nicolae, senator, a avut azi un schimb dur de replici du reprezerntanta USR, Cosette Chichirău:
Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?
Cosette Chichirău: Suta de amendamente sunt muncă.
Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.
Cosette Chichirău:  Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul său infracțional, organizat.
Șerban Nicolae: Ia scrieți o plângere penală. Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea, cu ce am furat eu. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua.
Cosette Chichirău: Păi dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat.
Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?
Cosette Chichirău: Există poze.
Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?
Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveți CV? Care sunt calificările dumneavoastră? Furați România bucată cu bucată.

Pe banii tai, cu votul tau, in Parlament a ajuns un cocalar. Fara a exagera cu nimic, un specimen care vorbeste asa unei doamne este, fara doar si poate, cocalar. Nu mai conteaza culoare politica, vorbim strict despre un dialog BARBAT-FEMEIE.

Si cocalarul huzureste. Are peste 10 000 de lei pe luna. Are secretara. Masina. Se plimba pe la televiziuni. Are afaceri.

Fie ca esti votant PSD, fie ca nu esti, e clar ca daca ai capul pe umeri, nu poti tolera acest comportament de golan ordinar. Una e sa vorbeasca asa in baie sau intr-un clan de interlopi, caruia i-a servit ca sofer, alta e sa o faca in Parlament. Imaginile vor ajunge in toata lumea, iar noi, ca tara, ne vom face de ras. Romania se face de ras, nu PSD sau USR. Noi, in ansamblu!

Dincolo de circul ieftin din Parlament, daca PSD ar fi un partid decent,  il va suspenda imediat pe acest meltean. Daca nu…va ramane doar ce este acum: PSD.

Deputata USR a spus: „Ce a spus Nicolae ati auzit voi. Altii, din sala, au spus lucruri si mai grave.” Cocalarii sunt in Parlament, pe banii tai. Stau cu fundul pe milioanele de voturi si maine ma astept sa ii ia pe cei din Opozitie la bataie. Apoi pe alegatorii lor. Apoi pe toti. Pana vor ramane singuri pe lume.

Mizerabil!

De Silviu Iliutacronicipebune

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, dean supra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”
aaa

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Cocalarii sunt in Parlament! Pe banii tai.

 1. Regalist says:

  lasa ca nici vita de interlocutoare nu e tocmai exemplul decentei feminine. tot guvernul sa arda…si psd, si usr…si celelalte, ca nici unuii nu au ca cauta acolo.

 2. IO mi-s says:

  Prietene articulist, parerea mea umila si neavizata imi face cu ochiul la erijarea.Consider ca nu ai destul habar despre politica si despre ce este de fapt politica. Cine pe cine controleaza, care pe care se sapa, cine cui da ordine (da, ordine a caror executare presupune intalnirea cu domnul Compromis). Voi, desi formatori de opinie, o dati in balbe numai despre x, y sau z. De ce nu va aud spunand ceva demn, ceva onorabil, care chiar conteaza. Uite, cum ar despre Decoratiile domnului Presedinte, sau chiar influentele estice asupra PSD sau chiar comanda infiintarii USR, poate chiar despre atitudinea Budapestei fata de Romania si fata de romani, poate chiar despre neconstitutionalitatea UDMR, poate chiar despre decoratiile doamnei L.C. Kovesi. Mai baieti, aveti pretentii datorita parului alb ce-l purtati, mai des sau mai rar, dar verticalitatea va lipseste. Poate ca va lipsesc chiar dorinta si pasiunea de a informa poporul roman intru unitate si stabilitate.

 3. io says:

  Prea domn si prea-doxat Serban Nicolae in faţa unei scursuri infecte. Cuvintele lui au fost ca si un cadou de sarbatori pentru acea aratare odioasa. Nu cred ca i s-a mai adresat cineva vreodata atat de elegant unei panarame consumate ca-kikirau.

  • tengri says:

   In Adunarea Generala a unei republci nu exista aratari odioase si nu se vobeste astfel. In alte tari i-ar fi umplut gura de sange, in altele l-ar fi dat afara, iar in altele nici nu ar fi avut ce cauta in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *