Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Nu ma bucur ca a fost retinut Colo. E doar un tampit pentru care violul e o gluma.
Dupa tot scandalul asta, numarul de subscriberi de pe Youtube i-a crescut. Nu mult, dar a crescut. Oamenii aia care se uita la el, 851 000, dintre care probabil 6-700 000 de minori, sunt multumiti de prestatia lui. Il aplauda si il aproba sau cel putin il inteleg. Ei gandesc ca el, Colo e doar goarna care le exprima ideile.
Logica mea elementara imi spune ca daca erau revoltati, daca ii iritau vorbele lui Colo, isi retrageau calitatea de subscriber. N-au facut-o.
Retinerea lui e o frectie cu apa de ploaie la un picior de lemn. 851 000 de oameni raman acolo. Dana Budeanu, care spune ca femeia trebuie caftita, ramane acolo. Alte sute de mii raman cu ochii lipiti de Danuta si bale in coltul gurii.
Retinerea lui Colo e nimic. Aproape nimic. Poate doar sa se intample o minune si pentru o vreme, vloggerii natiunii vor fi mai atenti ce scot pe gurita. Pentru o vreme. Unii, ca idolii pustilor, trupa de un prost-gust sinistru, o vor da in continuare pe manele. Cu astea e voie, sa moara dusmanii sau haterii, sa ne numaram banii!

Cat despre milioanele adunate de fani ale personajelor sinistre de tipul lui Colo, plus milioanele Vulpitei, o singura concluzie: avem multi prosti pe net si la televizor. In general, cei de la tv sunt sariti de 40 de ani, dar sa fie fara grija! Cand vor imbatrani, le vor lua locul astia mici, fanii lui Colo si aplaudacii lui Budeanu.
Retinerea lui Colo? Aproape egala cu zero. Nimic nu rezolva. Tara asta ramane la fel, cu prea multi oameni, de toate varstele, cu educatie infecta.

Cititul desteapta! OFERTA lunii:


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *