PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune
PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune
Primesc de la un parinte:
“Acest biletel reprezinta conversatia a doua fete, in timpul unei ore de clasa. Doua pustoaice, colegele copilului meu, rivale in dragoste la 12 ani. Impartind acelasi baiat.
Vi l-am trimis pentru ca sunt absolut revoltat de ce se intampla cu copiii astia, de ceea ce fac, de modul in care scriu, de limbajul folosit. Sunt speriat.
Mentionez ca in scoala unde am si eu copilul, o scoala de cartier, parintii sunt din clasa medie, sa zic asa. Nu sunt copii foarte saraci, nu sunt defavorizati si ai putea avea ceva pretentii de la ei.
In clasa fetei mele, cel putin jumatate dintre colegele ei se intalnesc cu baieti, unele fiind la a doua sau a treia relatie.
Judecati dumneavostra. Eu nu mai am cuvinte.”

Avand in vedere ca nici eu nu mai am cuvinte, o sa postez biletelul si va las pe voi sa il comentati. Nu voi publica numele lor, orasul sau scoala.

Fata 1: A mie mi dor de Vlad tu cf.
Fata 2: Dute Tu. Mie de Dany. Sa mor eu daca te mint.
Fata 1: Vezi, vezi ca e al meu.
Fata 2: Din pi*da mai e al tau ca e al meu fraiero! Sugi la rece ca la cald e (in)clestat.


Fata 1:Las ca vezi tu ca il iau iarasi. Promit!
Fata 2: Ia eu il iau pe Dany meu maxim
Fata 1: Io il iubesc pe Vlad a meu mancaeai ochii aia verzi!
Fata 2: Dute tu… Nu vb. Mie de Dany si de parfumu lui vaii. Ce mi de Dor de el. Sa mor daca nu. Mie dor de el serios. As mai Vrea sa mai mergem la pod!

PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

4 Comentarii la “Conversatie intre doua copile de 12 ani.

  1. Costin Red says:

    Mda, sa inteleg, ca la 14 ani buletinul e ultimul din agenda, ca sex-ul e deja o moda veche. Totul avanseaza. Cum avanseaza tehnologia, asa si copiii din generatia noua. Timpul, la fel, accelereaza. Tot ce se intampla acum, e scapat de sub control…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *