Cotofeana=rasa nesuferita de cotofana.

E foarte mandra Romania ca Dana Bufeanu a pus in sfarsit degetul pe fatalai. Bravo, fata!
Fatalaii sunt aia care se inteleg bine cu mamele si dupa ce se casatoresc. Practic, sunt cei mai naspa barbati din lume.
Pai cum, ba, sa vorbeasca mafiotul cu mamica lui, cea care i-a dat viata, l-a sters ca cwr, i-a bagat grisulet in gura, l-a imbracat cand pleca la scoala, a stat cu el sa faca lectii, l-a iubit, l-a invatat tot ce stie si l-a protejat cand a fost cazul?
Cum ba, sa isi mai iubesca mafiotul mamica atunci cand o cunoaste pe aleasa vietii lui? Cum sa nu renunte el la ma-sa ca la o masea stricata atunci cand o cunoaste pe pitzi Bufeanu, proaspat divortata si cu doi copii, dand sfaturi despre cum sa iti pastrezi barbatul aproape?
Pai cand cunoaste una ca Bufeanu, mafiotul trebuie sa o calce in picioare pe ma-sa, trebuie sa o joace in lumni, sa o sune o data la 7 ani, numai atunci cand ii da voie Danuta. Fatalai nenorociti ce sunteti, ba!

Altfel, zeci de mii de distribuiri pentru vorbele intelepte ale unei semidocte care vorbeste ca in mahalaua Titanului din anii ‘80.
Aveti o idolita noua, fetelor! Inca una care va spune cum sa traiti, sa mancati, sa respirati, sa va imbracati, sa ganditi, sa va dresati barbatii, sa va purtati, sa impingeti caruciorul cu ala mic.
Ea e modelul vostru de femeie! Adresandu-se natiunii dintr-o toaleta, gata sa scuipe dejectii care vor fi adorate de fane. E pamflet, baaa! Pai si asta e. Tot pamflet.

Fanelor, va vaitati ca va pleaca barbatii sa manance tocanita la mamica, dar unele dintre voi probabil ca stati o ora in fata feliei de paine, intrebandu-va pe ce parte se unge cu unt. Pai daca luati lectii de pitzipinceala de la una ca Bufeanu, gatiti maxim un ceai. Si ala trebuie sa fie la pet, apoi voi il incalziti la microunde. De aia pleaca aia sa pape tocanita la mamica, ma! De fomica.

Apropo de ala mic, fata… Ala din carut, da! Cokilu’!
Daca tot o distribuiti masiv pe aceasta cotofana Osho, trebuie sa stiti ceva: o sa creasca. Barbat o sa creasca, asa e natura. S-a nascut barbat, creste barbat! Nu mereu, dar in cele mai multe cazuri. Uneori se transforma in fatalau, atunci cand cunoaste la Bamboo o pitzi mai batraioara, ca Bufeanu. Il atrage aia cu privire ei fixa, cu glasul suav de alarma de pompieri, cu inteligenta ei aproape sclipitoare. Si in ziua aia, ala mic pe care l-at sters la cwr si caruia i-ati dat dragostea voastra, se desparte de voi, de mame. Stiti de ce? Pentru ca asa a vazut el la mamica pe Facebook, atunci cand era mic. Asa a crezut el ca e bine, sa iti bagi mama in tomberon si sa o asculti pe pitzi ca un mare prost ce esti. Fatalau, am vrut sa zic.
Ah, si ce v-o mai meritati, jur!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *