O adevarata isterie s-a creat in zonele in care au fost amplasate panourile PSD. Zeci de oameni s-au asezat la coada pentru a prinde randul sa ii spuna nevoile liderului PSD.
zeci
„Incerc de o jumatate de ora sa ajung si eu in fata”, ne-a relatat domnul Micţionescu. „Mi-am lasat loc la coada dimineata pe la 5, iar acum, la ora 15 tot mai am 10 persoane inaintea mea. Sar de pe un picior pe altul, dar nu stiu cat mai rezist!”
Unii cetateni au venit sa isi spuna nevoile insotiti de soacre, frati, mame si patrupede.
„De o jumatate de ora, acest cetatean nu vrea sa plece de langa cort!”, a spus doamna Aurina. „El nu se gandeste ca si noi avem ceva sa le spunem alesilor? El nu se gandeste ca toti de aici vor sa prinda o audienta?”

Prieteni celor de la coada ii aprovizioneaza din cand pe acestia cu apa, bere si sucuri gazoase. Apoi vor face schimb.
„Eu nu sunt pentru un partid sau altul!”, ne-a marturisit un tanar care sta la coada de mai bine de 14 ore. „Astept toate partidele politice sa isi amplaseze puncte cu acest slogan, cu diferite figuri. Macar acum suntem sigur ca nevoile noastre ajung unde trebuie! ALATURA-TE SI TU! SUSTINE OAMENII CU NEVOI! Aveti idee unde e cortul UDMR?”
La ora scrierii acestui articol, izbucnisera deja cateva conflicte din cauza imbulzelii, in puncte cheie unde sunt amplasate corturile. E vorba de dragoste!

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

matza

2 Comentarii la “Cozi de zeci de oameni nemultumiti ca nu ajung sa isi spuna nevoile.

  1. Pingback: Cozi de zeci de oameni nemultumiti ca nu ajung sa isi spuna nevoile. – Stiri.US

  2. Pingback: Aveti idee cine e doamna? – Stiri.US

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *