Home / (Pro)stirea zilei / Craiova, inca un oras in care mori ca prostul.

Craiova, inca un oras in care mori ca prostul.

(poza si info: Adevarul)

Busu, operat de un somer,
un rezident in ultimul an pe care cei de la Spitalul Judetean Craiova au refuzat sa il angajeze pana acum, din cauza birocratiei.
Daca operatia nu reusea? Daca ii tremura mana? Nu il transformau toti pe baiatul asta in cel mai mare nenorocit al natiunii? Acum, ca operatia a reusit, cati il vot arata cu degetul, ca l-a operat fara a fi medic angajat al spitalului? Deja am vazut comentarii. Chiar daca doar a asiatat la operatie, nu a operat el, ci colegul sau, cele de mai sus raman valabile.

Paul Traşca, a facut ce trebuie. Chiar daca rezultatul era negativ si operatia nu reusea. Pentru ca era singura sansa a lui Busu, iar acest medic a riscat toata cariera lui pentru a il salva. Pentru ca asta face un medic adevarat. NU ma intereseaza simpatiile politice, ca tot comenteaza multi ca e pesedist. NU conteaza.

Dar nimeni nu il va da afara pe directorul mai  nou al spitalului si nu il va trage la raspundere pe ce vechi. De ce? Pentru ca spitalul un bloc operator nou pe care nu il foloseste sau ca ditamai orasul sta intr-un singur medic care poate monta un stent! Iar daca el are telefonul inchis, si pacientul nu e vedeta tv, moare cu zile.
Niciun craiovean nu va iesi sa protesteze pentru situatia asta, ci pur si simplu va merge la adunarile cu mititei organizate de primarie si va astepta calm sa ii vina si lui randul. Sa va amintiri, dragi craioveni, atunci cand fluturati steagurile PSD pe la adunarile Olgutei (sau ale oricarui primar populist va veni, de la orice partid!) ca traiti in orasul cu un singur medic care poate nonta un stent. Apoi rugati-va, in timp ce haliti mititelul, ca el sa nu aiba telefonul inchis daca vi se face rau. Pentru ca voi nu sunteti vedete tv si nimeni n-o sa cheme elicopterul sau o sa se deranjeze prea mult. Ai nevoie de operatie urgenta? Ia cu mustar!
Romania, aproape 2019.

Sanatate multa, Busu!

 

Update: Rectificare necesara-Busu NU a fost operat de un rezident, ci acesta doar a asistat.
Dincolo de asta, trebuie sa ramanem cu un lucru: intr-un oras precum Craiova e nevoie de 5 medici cardiologi pentru a fi asigurata Camera de Garda. Care nu-s. Dupa cum se vede, este unul singur, om si el (nu e de condamnat ca nu raspunde la telefon!), iar ceilalti vin de acasa. Daca in Craiova e asa, ce se intampla prin orasele mai mici? La voi cum e?

Cititul desteapta! OFERTA DE TOAMNA: 3 carti=59 de ron.

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Mamikile si Legea Pozelor de pe Facebook.

    Doamna, e groasa: 1. Legea Facebook spune clar ca daca postati poze cu …

4 comments

  1. Bun articol! Felicitări.

  2. Domnul Silviu, sunt de acord cu ce se intampla la Spitalul Judetean din Craiova cunosc foarte bine situatia si imi displace atat mie, cat si altor multe persoane, dat sa geralizam asa despre toti „craiovenii”, urat din partea matale! As zice sa ne uitam in toate curtile, nu doar aici, din cauza situatiei nefericite cu Busud! Ma asteptam sa sa gandim un pic mai mult inainte de a face astfel de declaratii, nu toti sunt mancatori de mici de la PSD. Pana acum te urmaream cu interes, dar dupa chestiunea asta rasista … vedem!

  3. Tare aia cu la voi cum e…. La noi e c-am asa…. NU E! ! 😂 😂 😂

Lasă un răspuns