Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.”

Acum ii doresc sanatate, nu e bine sa te bucuri niciodata de raul altuia. Dar i-as da si un sfat mic: nu mai cititi, domnule, rahaturi oamenilor! Si creierul ala cat sa suporte? Cat sa duca, saracul?
Pe la primele puncte citite, creierul v-a spus practic:
-Marcele, nu mai pot, sa mir eu! Sunt creierul tau, suntem impreuna de zeci de ani, dar nu mai pot, sa innebunesc! Nu m-am mai simtit atat de rau, Marcele, de cand auzeam programul lui Valcov citit de Viorica, jur! Ma distrugi, frate!
Dar ati insistat sa cititi si aveati 28 de puncte pe lista! Douazeci douazezi si opt, cum ar spune colega dvs., doamna Dancila. Asa ca saracul organ v-a mai deranjat o data:
-Marcelica, opreste-te, tata, cu minciunile, ca mi se sinucid neuronii! Mi-au mai plecat doi la munca in Italia.
Dar ati continuat.
-Marcele, ca imi vine sa te injur: unde sunt sunt spitalele alea regionale, Marcele, in care sa se trateze lumea? Ca banii i-ati cheltuit? Tu ai solutii, ba, Marcele? Ai tu 28 de solutii, Marcelica? Una pentru fiecare an in care ati nenorocit Romania? Tu? Din partidul ala care a ftut 28 de ani tara asta, care a furat tot ce se putea fura, apoi a revandut Statului tot si a mai furat odata? Te-ai gasit tu sa dai solutii acum, ma? Ia si lesina, in plm!

 

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *