Reţeta zilei: Cuc la groapă

Ingrediente:
-o bucată luptător K1,
-pământ de flori,
-40 litri de apă rece,
-36 şobolani româneşti,
-o pereche de ochelari,
-un cuculeţ.

Timp de preparare: 30 minute

Porţii: 20 de milioane

https://www.youtube.com/watch?v=quPfwjSRMrE&feature=youtu.be
de la minutul 03

Se ia una bucată Moroşanu, i se lipeşte pe ochi o pereche de ochelari de înot. Se bagă într-o groapă şi se lasă pe gânduri câteva minute. Dacă are.
Apoi se toarnă uşor cu găleata nişte apică rece care să frăgezească malacul.
Se potriveşte temperatura la 30 de grade.
După zece minute de înmuiat, se presară nişte şobolani pe membre, abdomene şi pe cavitatea bucală. Nu sunt buni orice fel de şobolani, ci unii româneşti. Ii găsiţi cu uşurinţă în orice depozit de hypermarket bucurestean.
Se lasă în groapă la chinuit aproximativ cinci minute, timp în care se face mişto de el la greu.
Atenţie: preparatul va urlă, va încerca să iasă din groapă şi se va vaita.
O să auziţi:
-„Nu pe cucul meu!”,
-„Au, cucul meu!”,
-„Pleacă de pe cucul meu, mânca-ţi-aş gură ta”,
-„Nu te atinge de cuculeţul meu, boss!”

Nu cedaţi tentativei de a-l scoate de acolo, pentru că nu este gata!
Nu poate fi încă servit telespectatorilor! Cucul nu este gătit!
Trebuie să îl mai lăsaţi să fiarbă în suc propriu cel puţin zece minute.

Dacă auziţi un cântecel de copii, urmat de urletele: „da-te, boss, de pe cucul meu!”, „să moară business!’, să moară Chakanel!”, înseamnă că este aproape gata.

Se scoate, cu atenţie, preparatul din groapă , apoi se păstrează pînă dimineaţă la temperatura camerei.
A două zi poate fi servit în 20 de milioane de porţii delicioase oamenilor de acasă.
Va avea un succes demenţial!

PS: articolaşul acesta s-ar putea să fie puuuuţin cam obscen pentru gusturile intelectualilor.
De aceea, pentru aceştia, m-am gândit să folosesc aici câteva neologisme: afabil, sofism, ineluctabil, condescendent.

Multumesc.

 

13 thoughts on “Cuculeţul lui Moroşanu

Lasă un răspuns