Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

 

!

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Cum bine zicea prietena Kiki: ne dam de ceasul mortii sa nu care cumva sa faca aia mici, copiii nostri, ore de Educatie Sexuala in scoli, dar ii lasa sa invete despre sex de la vloggeri. Bubuim de inteligenta!
Dragi parinti, in lipsa educatiei sexuale de acasa, in lipsa celei de la scoala, stiti de unde vor invata ei ce e bine? De la Colo ala! Sau Coco sau cum naiba ii zice! Vor intelege toti ca e bine sa violezi o fata de 16 ani, sa o dai cu capul de toti peretii, numai pentru vina de a purta fusta scurta.
Stiu, dragi parinti, copiii vostri nu se uita la ala, nici la celelalte specimene din vloggereala care-si explodeaza basinile, se arunca in cap in cada si arunca bani ca manelistii, mictionand pe dusmani!

Stiuuuu, dragi parinti antieducatie sexuala! Cei 850 000 de abonati, dintre care vreo 700 000 sunt minori, vin din Cecenia. Aia se uita la asta, le place limba romana! Ai vostri se uita numai la Discovery!
Si aia 4-500 000 de pe Insta, sutele de mii de pe Fb si Tik Tok? Aceia sunt copii din Afganistan, normal!

Dincolo de asta: ce credeti? Dupa scandal, papagalul are mai mult followers sau mai putini? Nu raspundeti, e retorica.


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

One thought on “Culmea ipocriziei: nu vrem Educatie Sexuala in scoli, dar ne lasam copiii sa invete de la astia!

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 01 – 07 iunie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *