Barbatul ideal al Danei Budeanu se trezeste la ora 9, ca mafiotzii, si aprinde o hartie de 100 de euro. Cu care aprinde un trabuc. Sigur, ar putea sa aprinda direct trabucul, dar n-ar mai fi mafiot. Toti fatalaii aprind direct trabucul.

Apoi se da jos din pat, in care doarme imbracat in costum si cu sosete. Ati mai vazut voi mafeoti fara sosete? El e atat de mafiot incat si la plaja merge cu sosetele si in costum. Iar daca se uda, schimba costumul. Daca nu are la el costum, urca in masina ud. Si dupa ce urca bancheta, arunca masina intr-un sant si ia alta.

In drum spre biroul lui de mafiotzi, unde se intalnesc ei, barbatul ideal o vede la lift pe o vecina. Ca pana si mafiotii au vecine. Atunci el realizeaza ca femeia s-a ingrasat putin, fiind iarna. Era draguta, dar nu s-a ingrijit, ca o foca nenorocita ce e, si a mancat iarna cozonaci. Cum sa se ingrase, ba, balena, in halul asta?! Se enerveaza putin, nu mult, dar scapa repede de nervi. O impusca.
Apoi iese pe strada unde un barbat impinge un carucior de copil. Il saluta, ca mafiotii saluta intotdeauna, apoi impusca si pe asta.
La biroul lui de mafioti discuta despre ce discuta ei de obicei: despre frauda, pe cine mai lichideaza azi, rahaturi din astea. Apoi unul dintre ei se uita pe net la Dana Budeanu. Cine a mai vazut, ba, mafiot care sa se uite pe net? Cum sa te uiti, ba, la o femeie, o cotofana care iti da sfaturi, ba? Toti ceilalti mafioti scot pistoalele si il impusca, ca fatalaul de chinuie ca prostul, care e el prost.
In acelasi timp,  Dana Budeanu il suna pe barbatul ei, mafiotul:

-Ba, mafiotule, ma c*c!
-Ce faci?
-Printesa se ca*a! Sunt la restaurant cu o rapandula si imi vine sa merg la baie, mafiotule. Hai!
-Unde?
-La restaurant. Ba, **88-ti mortii ma-*** de mafiot, tu vrei sa imi deschid singura usa de la baie? Ba, tu n-ai vazut episodul 5 de pe Ytube in care spun ca printelese nu isi deschid usile singure?
Mafiotul lasa tot, amana executia unui clan advers, isi sufleca manecile, isi pune un whisky si se urca la volan. In drum spre restaurant il impusca pe politist, care a vrut sa ii puna fiola (cine plm a ami auzit de mafiot care sa sufle in fiola?!).
La restaurant, intra pe usa, iar fata de la receptie il intreaba daca are rezervare. O impusca, normal, cine a mai auzit de mafioti cu rezervare?! Apoi ajunge la masa la Dana, care e rosie la fata si vrea la toaleta.
-Hai, printesa mea! Da mana sa te ridic, sa te duc la baie, sa faci treaba, apoi ma intorc la birou sa executam 20-30 de dusmani.
-Asa, mafiotul meu, ce bine ca ai venit, faceam in sticla de o ora.
In drum spre toaleta, mafiotul mai executa un barbat cu gleznele goale, o femeie grasuta si o chelnerita care aducea fasole cu ciolan. Plus o fana a Iuliei Albu.
O aduce la masa pe printesa, apoi pleaca in treaba lui, de unde se intoarce la restaurant pente un sfert de ora, cand printesa vrea acasa, iar mafiotul trebuie sa ii deschida usa ca nu poate iesi singura din restaurant.

Seara, ea se uita la Game of Thrones, iar el se uita in acelasi timp, pe jumatate de televizor, la niste filme cu impuscaturi. Adoarme imbracat in costum, cu gleznele acoperite, in timp ce ea plange ca proasta cand moare mama dragonilor. Plansul ei il trezeste din somn, el se enerveaza si o impusca. Cine a mai vazut mafiot care suporta plansul?

In poza, Iulian Moga- actualul iubit al Danei Budeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.