Home / (Pro)stirea zilei / Cum cumpara Toader Tudorel paine.

Cum cumpara Toader Tudorel paine.


 

Toader Tudorel Intaiul intra pe usa brutariei din Berceni. Cerceteaza cu privirea in jur, tuseste de doua ori, apoi scoate un teanc de foi servieta Diplomat, model 1979 vara. Incepe sa citeasca.

Tudorel: Buna ziua, sunt un om care a muncit iegzemplar de la frageda varsta de 8 ani, cand m-am auzit prima data vorbind si am avut de ales intre o cariera in actoria de film si justi…
Vanzatoare: Ce paine doriti?
Tudorel: Nu va voi raspunde la aceasta intrebare, decat daca promiteti ca este ultima. Asadar, au trecut mai bine de sase luni, chiar azi sarbatoresc sase luni de la anul care a trecut de cand nu am mai mancat franzele. Obisnuiam sa mananc franzele, copil fiind, dar iata ca la anul pe vremea asta voi face deja trei ani de cand nu voi mai fi pus gura pe o franzela.
Vanzatoarea: Deci franzela? Cate?
Tudorel: V-ati iepuizat dreptul la a pune intrebari, asa ca o sa va citesc in continuare. Franzela, dupa cum stim toti, ieste o paine alba, de obicei in forma lunguiata, si cu mac sau susan presarat deasupra. Poate fi si cu nimic deasupra, aceasta fiint numita „franzela cu nimic deasupra”, care, in perioada in care a fost ieftina a fost responsabila pentru consumul mai mic de paine romaneasca si a stricat imaginea romaniei in lume.
Vanzatoarea: Daca nu cumparati franzela aia, v-o bag in cu…
Tudorel: Imediat ajung si la punctul 8 din 20, nu va grabiti!
Vanzatoarea: … cur!

Tudorel: Varianta est-europeana a a franzelei este denumita popular si are numele popular de „franzola”, daca sunteti de buna-credinta si ascultati pana la capat am niste informatii care s-ar putea sa va intereseze. Toate informatiile despre franzele, toate cele 20 de puncte vor fi postate negresit pe site si, daca doriti, va puteti lua de acolo informatiile.
Vanzatoarea: Eu stiu sa fac franzele, ca doar eu le fac. Cumparati sa va bag in %$£££ si in %WWWW si in piz**** mamelor lor de franzele?
Tudorel: Ca sa nu va enervati, trebuie sa accesati site-ul cu cele 20 de informatii, apoi va veti raspunde singura la intrebari la care eu refuz sa va raspund acum pentru ca implinesc exact sase luni de cand implineam doi ani de cand nu raspundeam la intrebari.
Vanzatoarea: Stau 5 oameni la coada dupa dvs, daca nu spuneti acum, va rog sa plecati in pi*** de aici! CATE franzele doriti?
Tudorel isi baga tacticos foile in servieta Diploma, model 1979 vara. Tuseste de doua ori, se intoarce catre cei de la coada, le spune:
Tudorel: Sa nu luati paine la intamplare, cautati raportul si veti afla raspunsul la multe dintre intrebarile pe care mi le-ati pus voi, dar nici macar nu stiati ca mi le-ati pus.
Apoi se intoarce spre vanzatoare:
Tudorel: Am terminat ce aveam de spus, desi cam in diagonala. In incheiere, desi mai aveam de adaugat, va spun ca nu accept aceasta ultima intrebare si va marturisesc ca eu nici macar nu voiam sa cumpar paine. Cautam fructe, dar am intrat din greseala mai intai la banca, apoi la pariuri si acum am gresit iar magazinul.

PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN

Check Also

Jandarmeria va organiza serate culturale in Piata Victoriei.

Jandarmeria Romana a anuntat azi ca la urmatoarele manifestatii din Piata Victoriei se vor interpreta …

2 comments

Lasă un răspuns