.Pachetul Silviu Iliuta

Azi am intanit niste hipsteri care se vor casatori in curand. Cred ca asa va fi nunta lor.

Se va intalmpla intr-o padure, departe, unde nu se ajunge cu masina, ci numai cu tractorul. Numai un hipster are numarul tractoristului, singurul tractorist din zona, care va face mai multe curse in padure si va fi intampinat de fiecare data cu urale mute. Adica interioare. Mesele vor fi amplasate in luminis. De lemn, eco. Farfuriile vor fi de tarate, consumabile, iar paiele de bambus. Dress code: bretele, palariute negre,
camasi reciclate, papioane, pantaloni peste glezne si sosete luni. Nu va fi cafea, dar vor avea din plin frozen capuccino extra strawberry flavour cu doua migdale deasupra. Trei i-ar altera gustul, una e prea putin. Dansul miresei va fi un silent party. Toti vor purta casti, fiecare va asculta ce muzica vrea si va sorbi din smoothie. Asa vor asculta muzica toata noaptea. Vor avea smoothie de mere, castane salbatice (nimeni pana la ei nu a stiut ca-s comestibile) si papaya bio (ingrasata cu balegar de caluti de mare). Se vor asculta trapanele si o trupa dintr-un sat din Norvegia, care are 6 melodii si 300 de view-uri pe Youtube, de care n-a auzit nimeni, ale carei melodii nu le pricepe nimeni, dar e cool si nu e mainstream. Din cand in cand, un chelner cu palariuta neagra va iesi dintr-un van si le va da invitatilor inghetata de fan afumat, pentru ca aia de rocola e so last year. Cum se face? Se afuma fânul la fum de maria, se imbraca intr-un cuib de randunica, apoi se toarna inghetata. Se mananca numai o lingurita, de pe centru, aia unde e fânul afumat perfect. Vor fi si burgeri cu chifla neagra si susan, umplute cu snitele de soia si tofu. Sos de maioneza cu miere, ultima fita adusa de unul dintre ei din calatoria lui in Africa. „Nimic mainstream, Silviu!” Nu se va fura mireasa, ci va fi trimisa la Mc dupa aripioare, in cel mai apropiat oras, cand toti se vor caca pe ei de foame. In loc de popa o sa vina un tip cu salopeta si barba, gasit de unul dintre hipsteri in Vama Veche prin 2015 si pastrat pe langa gasca. Dar e un tip cu karma, nimen nu stie ce religie are, dar oricum nu e una de masa. La final se va plati in monede virtuale, dar nu Bitcoin, ci una noua, nu putem spune aici numele ca ar afla toti fraierii. Normal ca se vireaza pe Revolut.

Oferta! Carti:

.Pachetul Silviu Iliuta

One thought on “Cum e la nunta unor hipsteri

  1. Brainiac Coach says:

    Şi care e problema dacă un om îşi doreşte o astfel de nuntă, invită oameni care s-ar simţi bine la o astfel de nuntă – nu vrei să te duci, nu te duci – îşi oferă o astfel de nuntă unde să se simtă el bine?

    PS: ştii că nunta cuiva este despre el, nu despre rude & invitaţi. Sau măcar ar trebui să fie, ca să nu se mai plângă nimeni că i-au stricat rudele evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *