Home / (Pro)stirea zilei / Cum sa ciordesti, bre, de la dusman?

Cum sa ciordesti, bre, de la dusman?

 


Bre nea Iordache, te uiti la mine cu privirea asta galesa cu care ai dat pe spate toate fetele de pe centura si din
Parlament. Am citit despre ancheta celor de la anticoruptie.md despre doctoratul matale, sustinut la cunoscuta Universitate din Balti, rivala Sorbonei.
Bre, ai furat! Ai ciordit…. Dar cum sa ciordesti tocmai de la Mihai Razvan Ungureanu? Cum sa iei niste idei de la unu’ care ti-e adversar si sa spui ca sunt ale tale? E ca si cum seful matale, Liviu, ar incepe sa vorbeasca in nemteste.
“Am demarat Forumul Mării Negre pentru Dialog și Parteneriat, al cărui certificat de naștere a fost «emis» cu ocazia summit-ului de la București din 5 iunie”, a declarat MRU.
“România a demarat Forumul Mării Negre pentru Dialog și Parteneriat, al cărui certificat de naștere a fost «emis» cu ocazia summit-ului de la București”, a scris Iordache care a plagiat și ghilimele din interviul ministrului de atunci de Externe.
“Un aspect deosebit de relevant, dacă este să ne raportăm la fondul politic al temei, este adoptarea Declarației summit-ului prin care statele regiunii reafirmă scopurile și valorile comune”, a menționat MRU.
“Un aspect deosebit de relevant, este adoptarea Declarației summit-ului prin care statele regiunii reafirmă scopurile și valorile comune”, a plagiat trunchiat Florin Iordache.  În total, ministrul Justiției a plagiat 4 pagini (din cele 130 ale tezei sale de doctorat) dintr-un interviu dat de Mihai Răzvan Ungureanu pe atunci șeful diplomației de la București.
“Mizăm prin aceasta pe inducerea unei noi culturi a cooperării în regiune, care din păcate în ultimii ani s-a cantonat în structuri și formate lipsite de eficiență”, scrie MRU.
“Se mizează prin aceasta pe inducerea unei noi culturi a cooperarii în regiune, care din păcate în ultimii ani, s-a cantonat în structuri și formate lipsite de eficiență”, plagiază Florin Iordache, operând unele modificări de persoană.
“Nu în ultimul rând, dimensiunea pontică implică și o mai bună cristalizare la nivelul regiunii Mării Negre a componentei externe a unor politici importante ale Uniunii Europene și mă gândesc în primul rând la domeniul energiei, la domeniul infrastructurii și la domeniul afacerilor interne, în care un loc aparte îl ocupă și politica în materie de migrație ilegală”, afirmă Mihai Răzvan Ungureanu în interviul pentru Rompres .
“Nu în ultimul rând, dimensiunea pontică implică și o mai bună cristalizare la nivelul regiunii Mării Negre a componentei externe a unor politici importante ale Uniunii Europene și în primul rând, domeniul energiei, la domeniul infrastructurii și la domeniul afacerilor interne, în care un loc aparte îl ocupă politica în materie de migrație ilegală”, plagiază Iordache. Scoțând din teză, sintagma “mă gândesc” care apare în discursul lui MRU, fraza lui Iordache devine una șchioapă din punct de vedere gramatical. (anticoruptie.md)

Nea Ciordache, iti gasesti teza de doctorat (:)))))))))))) pe anticoruptie.md. I-ai furat pana si virgulele! Asa e? Lasa ca pun alta intrebare. Nu-i asa, bre, ca ai furat pana si virgulele? Uite, ca sa anticipez putin urmatoarea miscare a dvs, voi scrie o fraza si apoi va redau si cum o sa o copiati, da?

„Nu il ultimul rand, e important ca aia de fac legi si propun reforme in Justitie sa nu fie hoti. Daca sunt niste ciorditori de doctorate, nu au credibilitate si ar trebui sa aiba decenta sa dispara repede din politica. Pai ce? Au ajuns toti ciorditorii fac legi?”

Urmatoarea declaratie Florin Iordache: „Noi credem ca, nu il ultimul rand, e important ca aia de fac legi si propun reforme in Justitie sa nu fie hoti.  Noi credem ca, daca sunt niste ciorditori de doctorate, nu au credibilitate si ar trebui sa aiba decenta sa dispara repede din politica. Pai ce? Noi chiar ne intrebam: au ajuns toti ciorditorii fac legi?”

Vai de capul nostru, cine a ajuns sa faca legi in tara asta!… Cate zile mai sunt pana se ridica viza aia de Canada?

 

de Silviu Iliuta

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

poza: facebook Razvan Ciobanu

Check Also

Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (135)

Cati va vor injura cu surpriza asta… Adica ii puneti la munca? Iau sase, dar …

Lasă un răspuns