Home / (Pro)stirea zilei / Cum va arata Romania domnului Dragnea.

Cum va arata Romania domnului Dragnea.

Va fi o tara pe Pamant in care oamenii vor fi fericiti si vor trai in deplina armonie cu plantele si animalele.
Cei care acum nu au bani deloc… vor avea. Ei vor primi de la STAT de zece sau de cincizeci de ori mai ori mai multi bani decat acum. Tot ce vor trebui sa faca este sa continue ce fac acum: sa stea la umbra beti si sa recite poezii. Si sa voteze PSD.
Prin grija partidului, pensiile vor creste in urmatorii ani de 7-8 ori. Pensionarii isi vor lua palate de clestar, vor merge prin lume, in calatorii lungi, dar vor avea grija sa fie in tara in ziua votului si sa voteze PSD.
Va curge lapte! Mamele tinere nu vor mai da banii pe lapte, ci vor fi instalate robinete cu lapte in fiecare casa pentru hrana celor mici. Asta in urmatorii 4 ani. Daca realegeti PSD si peste 4 ani, la robinete va curge si lapte cu cacao. Sau direct cu gris.
3600 de Euro salariul! Asa cum s-a promis in campania electorala, salariul va ajunge rapid la aceasta suma. Toti romanii, si cei mai amarati, vor dispune de acesti bani incepand cu luna martie. Chiar mai devreme: de pe 30 februarie! Nu trebuie sa munciti in plus pentru banii astia, ci doar sa asteptati putin sa luam banii de la cei cu averi.
Scolile vor fi inchise permanent! Daca e ceva ce incurca PSD sa ia 100% la alegeri… astea sunt! Scolile!
Cei bogati, cei care fac bani, vor fi cocosati de taxe si impozite pana in momentul in care nu vor mai putea si vor claca. Si atunci vor pleca in alte tari sau vor da faliment si se vor imbata si ei. Apoi vor bea mult si vor recita poezii, la umbra nucului, pe salariu de 3600 de Euro.
Romania va fi a romanilor! Toate companiile straine vor fi alungate din tara! In sfarsit, romanii vor produce Coca Cola, Mercedes, Gucci si jucarii chinezesti, cu resurse romanesti, si le vor exporta in SUA! Ne-am saturat sa ne fure banii strainii!
Fiecare roman trecut binisor de 50 de ani va avea o secretara de 24, pe care mai apoi o va transforma in iubita lui. Este important sa ne mentinem tineri si in forma, pentru binele tarii.
Romania va fi RAIUL PE PAMANT! Vor curge lapte si miere! Iar mierea care va curge pe pereti va fi stearsa de straini adusi din Africa si vor munci pentru noi pe bani putini!

Liviu Dragnea

Ultima ora: toate astea s-ar fi intamplat, cu siguranta, daca nu ar fi furat Ciolos 10 miliarde de Euro. Nenorocitul!
Uitati tot! Trebuie sa mai bagam niste taxe sa recuperam banii furati. Magarii!

7Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa! El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui. -Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet. O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam: -Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic? Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.” cover_blogb

Check Also

Ce se intampla cu un oras mic in care se deschide un supermarket.

Am citit pe net un articol despre Zalau. Nu il mai gasesc, dar esenta era: …

2 comments

 1. Glumim noi si ne distram dar, din pacate, exista multi oameni care chiar cred cu toata taria cele de mai sus si vor vota cu respectivul partid.
  Spre exemplu, uite ce posteaza Ponta:

  „Cititi aceste date : in 2016 veniturile Bugetului Romaniei au scazut cu 11,5 miliarde de RON fata de anul 2015 ( din care 8 miliarde doar de la fonduri europene) !!!! 2,5 MILIARDE EURO!! Desi Ciolos a prezentat in Parlament un buget de 235 miliarde a incasat 221 ( in 2015 se incasasera 232)!
  UPDATE – acum aflu ca in plus fata de aceasta „gaura” la Buget exista si o alta la fel de grava : ANAF a rambursat catre companiile private cu 3,15 MILIARDE RON mai putin decat in 2015!!! Guvern „de dreapta” pe naiba!
  Iohannis a bagat mana in buzunarul romanilor si cu ajutorul lui Ciolos, Ghinea & Co le-a furat 11.5 MILIARDE DE RON ( adica 2.5 MILIARDE DE EURO)!!!
  Acum intelegeti de ce „a fost nevoie sa moara oameni”?!?! Pentru 2,5 MILIARDE DE EURO! ”

  Si pe pagina acestui personaj exista o gramada de comentatori care aproba tot ce debiteaza personajul si se conduc dupa lozincile – Ponta is the best! Cu partidul inainte! Jos Soros! etc.
  Parca pe zi ce trece oferta aceea legata de Canada incepe sa sune mai bine.

Lasă un răspuns