Noua carte, de aici:
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Ia auziti, oameni buni:

Auziti, fetelor, ce zice site-ul Ganduri din Ierusalim. Cica daca sotul va bate de va rupe, e din vina voastra, pentru ca el, saracul, ramane putin nebagat in seama. Daca va orientati dragostea catre copil, masculul ramane ca o floricica in bataia vantului. De aia va si bate, pentru ca si el e batut la randul sau, de vant. Cand scoate cureaua sa va cafteasca ar trebui sa va puneti la picioarele lui si sa le pupati, apoi sa ii recitati un poem de dragoste, in timp ce va biciuiti pe spinare.

La fel si cu bautura. El bea ca porcu si devine violent tot din vina voastra, a fetelor. Daca se imbata in fiecare seara si pute ca o distilerie e pentru ca femeia, intre trei schimbari de scutece, patru spalari de tricouri de betiv si doua oale cu mancare, n-are destula intelepciune in inima si in suflet. E ca vorba aia: “daca femeia poarta fusta scurta, cere viol.”

Singura vina pe care o aveti, fetelor, e ca ramaneti cu un astfel de specimen, ca nu plecati de langa bestie!!!

Nu stiu al cui e acest site, dar e a suta aberatie pe care o citesc pe acolo, pentru ca oamenii distribuie postarile lor “bisericesti” in draci (scuzati alaturarea de cuvinte!).  Zau ca as vrea sa apuc ziua in care oamenii nu mai distribuie orice rahat de internet, cu iz misogin si prefacut bisericesc. Acum suntem la stadiul primitiv in care  oamenii se inchina la o icoana postata pe Facebook,  insotita de orice text, cat de aberant ar fi.

Ce e ireal: am vazut femei distribuind asta!!! Nu o sa comentez mai mult, ci doar atat: fetelor, in ce secol traiti? Ala in care erati legate cu lantul la intrarea in bar, alaturi de cal, asteptandu-va sotul sa iasa beat de acolo si sa va bata?!

Cititul desteapta!
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

3 thoughts on ““Daca barbatul e betiv sau o bate, e vina sotiei.”

 1. Mariana says:

  Buna ziua .O sotie inteligenta nu sta cu asemenea animal .Se uda cu bautura ca sa nu se ofileasca ce ? Creierul este ofilit deja ,restul nu conteaza . Mi se pare cunoscut acest gen de gindire .Este genul Dana Budeanu care mai in gluma mai in serios aduce femeia la rang de sclav .O zi buna 😜

 2. Iulia says:

  Păi, de ce ne mai mirăm cand „biserica” dă si ” sfaturi” cine ar trebui ales să conducă o țară?!
  Este mare diferenţă intre credinţă si religie!
  Cei care par a fi credincioşi, sunt doar religioşi si după cum stim unele războaie au fost religioase (cruciadele, războaiele religioase dintre catolici si protestanţii hughenoţi- Franţa, razboiul de 30 ani dintre catolici si protestanti, permanente lupte in Orientul Mijlociu, atacul in 11 septembrie in SUA, tot religios), in numele „credinţei” au fost şi oameni arsi pe rug, iar o „mamă de bătaie” dată soţiei este clar, tot in numele „credintei”, adică, fiecare crede şi face ce vrea…
  Reprezentanţii bisericii ar trebui să reprezinte credinţa si nu religia, dar…sunt in ce in ce mai puţine asemenea persoane!
  Unii, doar fac „slujbe” fiindcă asta-i „slujba”(meseria) lor.
  Cât priveste pagina „Gânduri din Ierusalim”, care este destinată celor care doresc să descopere valorile ortodoxiei, cine stie ce „credincios” stă ascuns in spatele ei si ce are de câştigat, iar cei „slabi de înger” i se adună in „turmă”!

 3. Alexa says:

  Ce mi se pare amuzant, trist si ironic in acelasi timp este faptul ca si barbatii sunt jigniti indirect de acest…ummm…site??Cand spui „sotul, ramas fara purtarea de grija a sotiei”, il faci indirect invalid, o persoana care nu e capabila sa isi poarte singura de grija.
  Deci, dupa logica lor, tu ca femeie meriti sa fi batuta de sot pentru ca ai mai multa grija de copii decat de el, iar asta ii da lui dreptul sa te agreseze.Aaah, si sa nu uitam:copiii care sunt inclusiv si ai lui!Dumnezeule mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.