Noua carte, de aici:
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Ia auziti, oameni buni:

Auziti, fetelor, ce zice site-ul Ganduri din Ierusalim. Cica daca sotul va bate de va rupe, e din vina voastra, pentru ca el, saracul, ramane putin nebagat in seama. Daca va orientati dragostea catre copil, masculul ramane ca o floricica in bataia vantului. De aia va si bate, pentru ca si el e batut la randul sau, de vant. Cand scoate cureaua sa va cafteasca ar trebui sa va puneti la picioarele lui si sa le pupati, apoi sa ii recitati un poem de dragoste, in timp ce va biciuiti pe spinare.

La fel si cu bautura. El bea ca porcu si devine violent tot din vina voastra, a fetelor. Daca se imbata in fiecare seara si pute ca o distilerie e pentru ca femeia, intre trei schimbari de scutece, patru spalari de tricouri de betiv si doua oale cu mancare, n-are destula intelepciune in inima si in suflet. E ca vorba aia: “daca femeia poarta fusta scurta, cere viol.”

Singura vina pe care o aveti, fetelor, e ca ramaneti cu un astfel de specimen, ca nu plecati de langa bestie!!!

Nu stiu al cui e acest site, dar e a suta aberatie pe care o citesc pe acolo, pentru ca oamenii distribuie postarile lor “bisericesti” in draci (scuzati alaturarea de cuvinte!).  Zau ca as vrea sa apuc ziua in care oamenii nu mai distribuie orice rahat de internet, cu iz misogin si prefacut bisericesc. Acum suntem la stadiul primitiv in care  oamenii se inchina la o icoana postata pe Facebook,  insotita de orice text, cat de aberant ar fi.

Ce e ireal: am vazut femei distribuind asta!!! Nu o sa comentez mai mult, ci doar atat: fetelor, in ce secol traiti? Ala in care erati legate cu lantul la intrarea in bar, alaturi de cal, asteptandu-va sotul sa iasa beat de acolo si sa va bata?!

Cititul desteapta!
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *