Lung, dar nu prea merita citit:

Doamna, situatia e simpla:

1. Daca sotul a furat ovului de la Gina si “l-a bagat” la dvs., el e un geniu. A facut asta cu mainile goale, e fantastic! Mergeti la el, patentati inventia, sunteti miliardari.

2. Daca copilul nu seamana cu sotul, ar mai fi de cercetat doua piste: sotul Ginei si vecinul. Poate ca unul dintre ei a furat ovului de la alta si “l-a bagat” la dvs. Daca nu, poate l-a adus sotul de la Auchan, era la promotie.

3. Oricum ar fi, noi toti, intregul popor de pe Facebook, varianta pe Romania, dar si pe UK, (daca folosesc traducerea) ne rugam ca ala mic, copilul, sa nu mosteneasca inteligenta mamei. Si daca ovulul ala ar fi fost furat de la o mama-cercopitec, ne dorin sa fie destept ca ea. Are mai multe sanse in viata!

Cu placere!

Update: sper ca e un troll.

2 Comentarii la ““Daca copilul nascut de mine e al prietenei mele?”

  1. Pingback: “Daca copilul nascut de mine e al prietenei mele?” | Cronici pe bune | ebroky

  2. o femeie says:

    pe grupurile de mamici pe unde bantui se fac deseori glume din gama asta. Doar ca unele sunt asa de proaste ca le iau de buna, sau altii sunt si mai prosti si cred ca sunt trolli. Nu, majoritatea sutn de la mame cu nopti impecabile si case perfecte si copiii ce recita Luceafarul la 2 ani care toata ziua fac mishto-uri pt a ridica moralul majoritatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *