Padurea fermecata.„In padurea fermecata, aveau casa trei pitici. Unul a plecat pe carare si a dat cu capul aici!”
Daca Fratii Grimm ar fi trait in Romania, povestile lor ar fi fost cu totul altfel.
Hansel si Gretel nu s-ar mai fi ratacit ca fraierii si nu ar mai fi avut nevoie sa lase firimituri in urma lor. Si oricum, va dati seama ce frumoasa ar fi fost povestea asa: „Hansel si Gretel, dusi de tatal lor in padure si lasati acolo, s-au intors pe sosea. S-ar fi intors, dar ei, ca fraierii, se tineau de mana in timp ce alergau si cantau. Asa ca s-au infipt in primul copac. Pacat!”
Alba ca Zapada ar fi trebuit doar sa inchirieze o bicicleta si sa ii claxoneze pe pitici in fata casei. Iar ei ar fi mers la mina pe Segway. Si Mama Vitrega ar fi fost doar un politist la intersectia soselei principale cu autostrada ce duce de la scorbura bursucului la luminisul lui Bambi.
„Frumoasa din Padurea Adormita” s-ar fi numi „Frumoasa din Padurea Asfaltata”, iar personajul principal ar fi fost sotia lui Dorel, adormita la volanul unei autobasculante, in timp ce se turna beton.
padurea30_6651722263835421316_n
Daca Fratii Grimm ar fi trait in Romania si i-ar fi cunoscut pe Fratii Dorel, toate personajele care s-au ratacit prin paduri, pe care le-a mancat lupul, cele care s-au luptat cu ursi, ar fi fost salvate.
Jos Fratii Grimm! Traiasca Fratii Dorel!
Citeste si: POVESTE

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

matza-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.