Silviu Iliuta

La o prezenta la vot mai mica de 35%, cu o armata de pesedisti fidela, Dancila e presedinte. 

Pentru ca pesedistii nu au indoieli, nu se intreaba daca e bine sau rau. Nu se incordeaza ca le-a iesit candidatul favorit. Ei doar voteaza. Unii depind de banutii de bugetari, altii pur si simplu voteaza ce scrie pe punga in care e sticla de ulei. Asta e treaba.

Va spun asta pentru ca vad ca sunt multi dezamagiti care nu vor sa mearga la vot. Ganditi-va la asta: daca stati acasa, e posibil sa iasa Dancila presedintele Romaniei. Si nu e gluma. 

Tie ti se datoreaza asta, ca sa stii de pe acum.

Altfel, la cat de diaperata e cucoana, ma astept sa se lege in lanturi in fata SNSPA, la dezbatere, sa aranjeze cu DNA sa o ridice, sa bage o victimizare pana la paroxism. Pentru ca in spatele ei sunt cocalarii de la PRM, Olguta si Codrin. Si asta e stilul lor.  Asta pregatesc, atata pot.

O sa vedeti, urmeaza o saptamana grea.

One thought on “Daca vrei sa stai acasa, gandeste-te la asta: la o prezenta la vot mai mica de 35%, Dancila e presedinte!

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 18 – 24 noiembrie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *