Dana Budeanu, verdict despre războiul din Ucraina: „România trebuie condusă după o singură deviză: SUA nu ne este prietenă, iar Rusia nu ne e duşman!”
Problema nu e Dana Budeanu, ci hoardele de oameni analfabeti functional care se uita in gura ei, a unor sosoace si simioni, fara sa isi dea seama ca personajele sunt sponsorizate la greu de Rusia.
Problema e ca ne facem idoli din orice nulitati
care stiu Istorie scrisa de Putin pe un servetel, la betie. Problema e ca aunt atatia inculti in tara asta care nu isi dau seama ca fara NATO eram acum o frunza sub bocancul lui Lavrov, problema e ca inca sunt oameni care citesc o aberatie ca asta declarata de Budeanu, care habar nu au istorie si care nu inteleg ca rusii ne-au facut cel mai mare rau: au adus mizeria aia de Comunism.
Multe probleme. O singura rezolvare:scoala! Cartea!

A aparut! carte noua. Comanda AICI

 

OFERTA SPECIALA:

Pachetul Silviu Iliuta

 

2 thoughts on “Dana Budeanu: „România trebuie condusă după o singură deviză: SUA nu ne este prietenă, iar Rusia nu ne e duşman!”

  1. Coman Allahu Akbar Adrian says:

    Si eu ma uit in gura ei, pentru ca e wceaua mea preferata, si ma uit inainte sa fac pipi, pentru ca imi ofera o senzatie unica, de usurare. E ca o toaleta alba, rece, simpla, ….nu neaparat curata. I-ar prinde bine niste domestos sau macar pastile de lamaie sau ceva de genul. Deci Dana, esti vasa mea de toaleta preferata, dar spala-te pe dinti sau ia un orbit fara zahar.

  2. Mihai says:

    Dar de ce nu te muti tu in Rusia? Ca aici nu-ti place cu americanii pe cap, cu iphone si toate platformele americane aici!? Eu nu as rezista o secunda aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.