„Sunt Viorica Dancila si am mai multe intrebari care am sa vi le pun, domnule Iohannis:

  1. Sunteti roman? Sarbatoriti Black Friday ortodox sau catolic, domnule Iohannis?
  2. Domnule Iohannis, ce zodie sunteti? Stiti ca cei din zodia dumneavoastra nu este buni romani?
  3. Mai multi colegi din PSD mi-au zis sa va pun cateva intrebari cheie. Domnule Iohannis, unde tineti cheile de la casa cand cineva va pune intrebari? Dar de la masina? Dar de la bicicleta?
  4. Domnule Iohannis, stiti cate mere se pune in placinta cu branza de vaci, daca faceti 4 portii? Si cat timp se lasa la cuptor?
  5. Am inteles ca aveti 6 case, care v-au luat una si aveti 5, iar eu am 4. Domnule Iohannis, daca sunteti un bun roman si un presedinte al tuturor romanilor, cum voi fi eu, puteti sa imi raspundeti sincer la intrebarea: cu cate case aveti mai mult ca mine?
  6. Domnule Iohannis, ce sunt GANDACII? Sunteti neamt si nu stiti, dar eu stiu pentru ca sunt bun roman. GANDACII sunt niste daci care gandesc. Asta e de la Teodorovici, eu n-am inteles-o.
  7. Sunteti profesor de Fizica. Apropo, si eu stiu Fizica si va pun o intrebare din Astromomie: stiti, domnule Iohannis, ce se afla intre Pamant si Soare? Tot eu va raspund: se afla SI.
  8. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum se lipeste teflonul de tigaie? Asta e ceva care ma framanta de cand aveam 44 de ani si eram in clasa a opta.
  9. Si la final, pentru ca pana la 9 stiu sa numar, o intebare care o asteapta toti romanii. Adica raspunsul. Intrebarea e: domnule Iohannis, magazinul care va poarta numele, Auchannis, e al dumneavoastra? E adevarat? DA sau NU?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *