Home / (Pro)stirea zilei / Dancila: “Echipa Romaniei va boicota Campionatul Mondial de Fotbal!”

Dancila: “Echipa Romaniei va boicota Campionatul Mondial de Fotbal!”

“Azi m-am adunat cu echipa mea si cu specialistii in fotbal si am decis ca echipa Nationala a Romaniei va boicota Campionatul Mondial de Fotbal care incepe azi.
Stiu ca este un soc pentru voi si ca baietii au muncit mult, dar am decis ca asa este mai bine pentru tara.
In perioada care urmeaza vor fi multe targuri, adunari, festivaluri locale, in care vom imparti mici si bere la popor. Daca Romania ar juca la Campionatul Mondial, oamenii ar sta noapte atarziu la meciuri, apoi ar bea pana dimineata si nu s-ar trezi sa vina sa se intalneasca cu pesedistii.
Apoi oamenii care au fost carati la miting sunt foarte obositi si chiar ne-au zis: “Doamna Viorica, faceti naibii ceva ca nu cumva sa ne uitam la meciurile alea! Faceti ceva sa nu joace si Romania! Noi vrem sa muncim, nu sa ne uitam la tv.”
Mai e o chestiune care am studiat eu si echipa mea, Milioanele alea de pedesisti care au creierul conectat la Antena 3 se pot deconecta, daca, sa zicem, nu intra trei zile la rand pe Antena 3. Daca joaca Romania si, Doamne Fereste, mai si bate, ni se deconecteaza toti votantii, incep sa gandeasca singuri si am incurcat-o.
Data fiind popularitatea doamnei Firea, mai este posibil ca pe fiecare stadion lumea sa o aclame pe ea si sa ii fluiere pe fotbalisti, ceea ce ar fi urat. Dar se intampla des, unde apare Gabriela, fiind foarte populara. Asa ca am decis sa nu participam, ca sa ii lasam si pe ei sa joace fotbal, saracii, fara a fi eclipsati de Gabi.
Si ultimul motiv este ca toate echipele de la Campionatul Mondial sunt sustinute de corporatii straine, dintre care unele au filiale si la noi. Din alea care ne sug sangele, duc toti banii afara si ii sclavagesc pe romani.
Am vorbit cu baietii, cu fotbalistii. Au inteles situatia si se vor intoarce maine din Rusia, cu primul avion, tren sau tanc. Ce gasesc!

Acesta este un pamflet. Daca sunteti pesedist si nu ati inteles ce inseamna pamflet, intrebati primarul din sat. Daca si el e pesedist, dati-mi un telefon ca nici el nu stie.

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”
aaa

 

 

Check Also

36000 de lei pe luna pentru un klingonian.

  Sa mai spuna cineva ca pamantenii nu sunt primitori! Acest klingonian va fi platit …

Lasă un răspuns