Home / (Pro)stirea zilei / Dancila: “m-am dar cu tiroida la Sinaia.”

Dancila: “m-am dar cu tiroida la Sinaia.”

(poza:Tetrjurnal,  fb Opinia Publica)

“Cum sa fie la Sinaia? M-am distrat romaneste: m-am dat cu tiroida printre copaci, am mancat carne de berberita”, a declarat telepatic doamna Dancila.

”Imi place si in in Austria, la turnul Efes, spre exemplu, dar sunt romanca si imi fac concediile in Romania, nu ca neamtul de la Cotroceni, nu ii dau numele, care merge in fiecare an in tari straine, la Sibiu.

Revenind la tiroida, traseul costa doar 15 lei pentu oameni, 10 lei pentu copii si se face reducere daca esti Prim-Ministru si se prind ei ca le ai cu matematica. Mie mi-a luat numai 50 de lei. Totul e foarte sigur. Te prinde cu doua cabluri, dar a zis ca pe astia de la PSD ii iubeste instructorul, asa ca ii prinde doar cu un cablu, ca sa nu ii stranga, iar pe al doilea il lasa usor desfacut.

E bine la Sinaia, de aici imi continui concediul tot la munte, la Venus. Domnul Dragnea mi-a zis sa mai stau ca partidul are solutii de interimar. A numit in locul meu o oaie, iar treburile merg chiar mai bine.

Va pup, ma duc sa ma mai dau o data! A zis instructorul ca e ceva special, de data asta nu ma leaga deloc.”

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

Check Also

Doamna Carmen Dan, o vindecati si pe matusa mea?

Doamna Carmen Dan, am observat ca imediat ce ati imbratisat-o pe jandarmerita s-a si facut …

2 comments

  1. Asta-i luata de la tetejurnal

Lasă un răspuns