Am toata admiratia pentru fetele acestea  si pentru ce fac ele. Va rog mult, daca puteti, dati si voi o mana de ajutor!

Oana Gheorghiu: “La asta lucrăm de vreo 10 zile. Nu am zis nimic până nu am avut siguranța că putem face. Nu de alta, dar mai știm pe unii care ne-au promis vreo 8 spitale regionale, metropolitane, naționale, mondiale și de care le-or mai fi trecut lor prin cap și care acum își freacă mâinile de bucurie că au fugit la timp.

Facem un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias. Mulțumim conducerii acestui spital pentru curaj și asumare… am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, așa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită.

La finalul pandemiei îl vom transforma în spital de mari arși, căci nu întrevăd prea mari șanse să avem unul adevărat în următorii ani.

Sunt câțiva oameni care au muncit la proiectarea acestui spital modular pro bono: Raluca Soaita, Florentin Trache, Arin Mihai, Tiberiu Udroiu, Iulia Oprea, Vasile Tudor, Silviu Zmafir, Dan Mândruț, Mihai Șandru, Mihai Toma, Monica Cornea, Victor Baboi. Mai sunt câțiva pe care nu-i cunosc și nici măcar numele lor nu-l știu.

Mulțumim IMSAT , @Linde, Tesseract-Architecture, TPF Inginerie

Vă rugăm să ne fiți alături, căci singure nu vom reuși. Avem nevoie de bani, de materiale, de echipamente, de voi toți.

Împreună trecem și peste asta.

sms 2 eur la 8826
donații pe www.daruiesteviata.ro”

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *