Home / (Pro)stirea zilei / De cand rapeste copii Statul Roman?!

De cand rapeste copii Statul Roman?!“Cronicile

De cand am ajuns noi, romanii, sa ne ridicam copiii in felul asta?! Suntem tampiti? Cum sa ii agresam asa? Oricarui om normal ii creste pulsul instant. Am vazut imaginile si initial am crezut ca e vorba de un atentat terorist. Mascati, politie, pentru ce?! Ca sa ridice un copil?!

(Video: https://m.youtube.com/watch?v=IvmJqvNLWy4&feature=youtu.bej

In Presa circula atatea aberatii incat nu ai cum sa le crezi. In momentul asta, dupa ce vizionez a treia oara filmul si dupa ce am citit tot ce se putea despre caz, nu stiu cine are dreptate: asistenții maternali (angajați ai statului plătiți să o îngrijească și educe pe perioada contractului sau până la adopție, care au reținut copilul ilegal) și părinți adoptivi (cetățeni români care au dorit sa-si ia copilul adoptat acasă, dar n-au reușit amiabil și au apelat la alti angajati ai statului). Dar stiu doua lucruri clare:

1. Din toata mizeria asta, copilul are de suferit, iar asta e o crima. Cred sincer ca aceia care au stabilit ridicarea copilului in acest mod nu au ce cauta in functii. Nu stiu cine sunt oamenii astia, dar trebuie dati afara imediat! In orice stat normal la cap nu s-ar fi ajuns niciodata aici. Ce e copilul acela, ma?! Un terorist? Ar trebui sa va dea in judecara si va si ultimul ban pentru trauma pe care i-ati produs-o.

2. Toti pro-rusii folosesc aceasta stire in scop de propaganda anti-americana. Oameni buni, sa o luam babeste: parintii din SUA sunt tot romani. Unde sunt americanii aici? Cei care au decis ridicarea copilului sunt tot romani! Despre ce vorbim? Ce vina au americanii?! Ai inceput aberariile cu “copil roman furat pentru tradic de organe”. Nicio dovada, toti citeaza o sursa locala care nu exista. O aberatie nedemonstrata de nimeni.

Chiar folosim orice prilej pentru a arata cu degetul apre altii, in loc sa ne uitam in oglinda si sa ne reparam greselile?!

Pe bune, ne revenim vreodata?

Cititul desteapta! Noia carte, oferta:
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Barbatii au suflete de copii!

Azi, in Pipera, la chioscul de ziare, cafea scumpa, pufeti, biscuiti si chestii vegane la …

Lasă un răspuns