„Multumesc, sa zambim putin presei pentru o poza.
Acum luati loc si inchideti usa dupa ce iese presa.”

Cam astea au fost cuvintele lui Iohannis la o discutie la care a invitat reprezentantii societatii civile.
Dupa care le-a trantit usa in nas.

 

Prima dezamagire:
Iohannis nu si-a dat seama ca intalnirea aia ar trebui sa se difuzeze in direct.
Nu a realizat ca e o intalnire atipica. Doar a afirmat asta.
Nu a inteles ca nu trebuie sa inchizi usa poporului, atunci cand vorbesti cu reprezentantii lui.
Doar nu discutau secrete de stat, privatizari sau chestiuni siguranta nationala!
Stupid!

A doua dezamagire:
Nicunul dintre cei de la masa nu i-a spus presedintelui: „Lasati dracu’ usa aia deschisa, sa dea in direct, ca doar pentru ei am venit aici si nu avem nimic de ascuns!”

7 Comentarii la “De ce inchizi usa presei la o discutie deschisa?

 1. dragan says:

  O noua manipulare….prostimea (poporul) NU TREBUIE SA STIE ….CUM AM FURAT , CUM FURAM SI CUM VE-TI FURA SI VOI TINERI REPREZENTANTI AI POPORULUI…..cand ve-ti fii numiti pe functii de conducere in acest stat….asta s-a intamplat din ’90 pana in prezent….de ce s-ar schimba ceva….eu (Iohanis) nu trbuie sa fac ceva bani mandatul asta….Ideea mea este: Toti sunt penali…..cred ca toti politicienii au ajuns in functii de conducere prin spaga….asa ca : Daca vrem o tara „curata ” in care valoarea intelectuala a individului sa primeze, cel mai bun sa fie „acolo”…..AR TREBUII SCHIMBATI TOTI……ABSOLUT TOTI ….Sa avem acolo ….100 de parlamentari care sa se „zbata” pt. interesele sociale ale poporului roman .

 2. carolina says:

  Si eu sunt dezamagita,am stat in frig ore in sir in Toronto sa il votez.Am facut acest lucru nu pentru ca as fi crezut ca merita dar se stie ca votul a fost impotriva lui Ponta,Dezamagireaa este mare cind ii vad comportamentul A acceptat jignile lui Ponta pentru ca ii marise leafa substantial.Daca ar fi avut cit de cit character nu ar fi accepttat.Acest lucru m-a convins ca nu avem ce astepta de la el.Un an nu a facut decit sa isi plimbe consoarta prin lume iar sleatca de derbedei din parlament in frunte cu marioneta cretina de PM si-au batut joc de tara .Sunt convinsa ca maree lucru nu va face consiliat fiind de un excroc.

 3. picu says:

  Pentru ca sunt criminali.
  I. Care au fost PAS-cu-PAS – MANIPULARILE DIN ACESTE ZILE – care au dus la caderea guvernului si impunerea lui CIOLOS

  Fluierul a facut dezvaluiri incendiare in ultimele zile:

  1. A dezvaluit Infiltrarea in Piata printre Protestatari, a ONG-urile lui SOROS si a activistilor lor.

  2. A dezvaluit Intalnirea lui Iohannis de la Cotroceni cu ONG-urile lui SOROS, ONG-uri ale lui SOROS numite „societate civila” pentru a prosti lumea.

  Am mai dezvaluit si cum sunt finantate cu sute de mii de euro, aceste ONG-uri

  3. A dezvaluit intentiile ce se au in vedere cu asa-zisul Guvern de Tehnocrati si ce inseamna „accelerarea reformelor” si „reformele structurale”.

  4. A dezvaluit ca posibilul prim-ministru al Romaniei, pe care Iohannis intentioneaza sa-l puna, este membru intr-un ONG de la Bruxelles, ONG finantat si patronat de SOROS si de alte personalitati marcante, ONG condus de un membru in Consiliu de Conducere al Grupului Bilderberg. Am aratat ca numirea lui Ciolos nu mai este hotarata IN MOD DEMOCRATIC de partidele parlamentare care formeaza o majoritate in parlament.

  5. A dezvaluit, abandonarea parsiva a Basarabiei, facuta de Klaus Iohannis in cardasie cu Germania – Germanie care mai nou joaca pe o mana cu Rusia.

  6. A dezvaluit, ca ONG-urile lui Soros incearca sa-i dirijeze pe tineri in partidele „noi” , partide pe care aceste ONG-uri sa straduie din rasputeri sa le formeze rapid.

  Acesta este adevaratul MOTIV pentru care ONG-urile lui SOROS si presedintele Klaus Iohannis NU VOR ALEGERI ANTICIPATE. Tocmai ca sa dea timp „ONG-urilor lui SOROS” sa-si formeze partide „noi” si sa impuna o „noua” clasa politica. Nu va amagiti. Nu e o noua clasa politica, reala, a celor multi. Va fi „clasa politica generata de ONG-urile lui SOROS”.

  Nu intamplator nu se vorbeste NIMIC in aceste zile de Resursele Naturale concesionate pe nimic, de preturile aberante ale ENEL, ApaNova, EOn, samd la Utilitati, de camataria facuta de Banci, de reindustrializarea Romaniei si de noi locuri de munca.

  7. A dezvaluit, Programul pe termen lung al lui Soros si al ONG-urilor dirijate de el.

  Era de asteptat ca HotNews – Divizia Presa a SRI si „oamenii de bine”, adica activistii neobolsevici din ONG-urile lui SOROS sa reactioneze isteric si sa faca LISTE NEGRE.

  Pana si Deutsche Welle, TROMPETA LUI IOHANNIS de la Berlin, s-a activat rapid la ordin si a inceput sa-mproaste cu noroi si cu injurii in stanga si-n dreapta.

  ISTERIA lor, de acum, ne arata insa DISPERAREA LOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *