Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

O sa iau multe injuraturi pentru asta.

Ma cearta o doamna ca ea isi posteaza copiii pe Facebook, pentru ca e mandra de ei, si trage concluzia ca eu, daca nu postez copiii la mare, copiii facand caca, copiii mancand saorma, nu am copii.
Gresit, doamna! Am doi kinderi, de care sunt foarte mandru. Mai mult, sunt atat de obsedat incat le fac poze in toate pozitiile, in concediu, pe strada, la dentist, cand mananca inghetata. Uneori le fac atatea poze incat ii exasperez. Am doi copii de care sunt tare mandru, ca orice tap de iedutii lui. Dar n-o sa vedeti avalanse de poze cu ei niciodata. Stiu ca voi o faceti si este treaba voastra, nu ma bag in alegerile voastre. Alegerea mea e sa nu expun sau sa expun cat mai putin niste minori. Nu cred ca e paranoia, dar vad ce dezaxati umbla pe Facebook, realizez cati descreierati butoneaza retelele sociale. Un pedofil poate vedea poze cu copii, poate afla din postari la ce scoala merge, care ii e drumul, cand e ma-sa plecata, si alte bazaconii. Pare SF, dar zau ca nu e!
In plus, daca cineva ar zice ceva rau de copiii mei, cred ca as fi in stare sa il iau la bataie. Si n-as vrea, nu m-am batut cu cineva din clasa a treia.
Apoi nu as vrea sa devin sufocant, postand zece poze pe zi cu copiii. Probabil ca in afara de
rudele mele n-ar interesa pe nimeni. Iar cu rudele inca ma vad in viata reala, nu doar virtuala.

Acestea fiind zise, nu judec pe nimeni ca isi posteaza copiii, e alegerea fiecaruia. Eu nu vreau sa o fac. Asta nu ma face nici mai destept, nici mai prost. Asta nu inseamna ca nu ma mandresc cu ei, ci doar ca asa consider eu ca e bine.
Hasta la vista!

 

Silviu Iliuta

CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta


INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

 

 

 

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

1 Comentariu la “De ce nu-mi postez copiii pe Facebook.

  1. Theodor says:

    Va dau dreptate!
    Personal nici eu nu postez ceea ce fac copii mei pe retelele de socializare si nici cand plecam undeva, sau vreun check-in intr-un anume loc, din motive de siguranta.
    Un al doilea lucru foatre important este sa nu postam poze din propriile curti, locuinte, intrari si mici „detalii” care pot ajuta un hot in a sparge casa. In zona in care stau s-a intamplat un astfel de caz, in care proprietarii au plecat de dimineata la serviciu,iar hotii, cunoscand peisajul si intrarile in casa, au intrat la sigur, fara sa ii prinda nimeni.
    Mare atentie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *