Home / (Pro)stirea zilei / De unde se imbraca nasicile de la PSD?

De unde se imbraca nasicile de la PSD?

Marieta sunt, v-am mai deranjat cand sa va intreb cu coafura doamnei Vasilica. Pentru ca mergeam la o nunta si doream sa am si eu parul Acela rasfirat si superb ca al ei.
Stiti momentul ala cand dai comanda de rochie cu sase luni inainte, probezi de 20 de ori, tii cura de slabire, o faci stramta pe corp, dar in saptamana cu nunta sau botezul nu te mai poti abtine, bagi 15 saorma in tine si rochia iti crapa chiar cu cateva zile inainte, da’ nu pe cusatura, ci ca dracu’, ca nu o mai poti salva?
Acum am vazut poza asta:

Follow si like: Silviu Iliutacronicipebune

Mor de invidie: si este putin putin spus. O sa am un Botez, la fostul CAP se tine ca l-a facut sala de mese, apoi o sa am o taiere de mot si trebuie sa fac haine noi.
M-ar interesa sa stiu unde si-au croit rochiile doamnele din PSD? Mai ales doamna Vasilica, cum a reusit ca dintr-o perdea, ca am una identica, si perdeaua mea de la baie sa faca rochia aceea senzationala?
Imi place foarte mult si rochia verde padurar a doamnei Gabriela Firea, dar parca tot mai bine ii statea in roz, cu pantofii aceia albastri. Nu se vede incaltamintea, dar sper ca poarta pantofi cu toc de 15 galbeni, ca nasica mea. Imi mai trezeste sentimente frumoase si rochita aceea care clipoceste, la doamna motostivuitor, cu freza incarliontata si sarmale, de langa doamna Vasilica. Ei i-as fi pus si o instalatie de pom.  S-a imbracat frumos, ca sa cinsteasca adunarea din PSD,  ca e posibil sa fie la nunta la care se marita iubita lu’ domnul Dragnea. Am un parasolar la masina din material identic si as mai putea lua unul ca sa croiesc asa ceva. Daca mai e nevoie, completez cu niste staniol de la Tublerone, ca mananca aia mici.
Si doamna din dreapta imi place mult, cu stilul Acela cu ciorapii de plasa la vedere, cum purtam eu in liceu, dar pusi pe umar xi pe gat.
Va rog, doamna Vasilica, sa imi lasati si mie numarul de telefon al croitoresei partidului ca Botezul e duminica. Daca lucreaza doar pentru doamnele din PSD, ma inscriu si in partid, aia e! Vorba aia, daca ma gandesc bine, sunt inscrisa deja din 1988, da’ pe atunci se numea PCR.

Marieta.

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

Citeste si: CRONICA „50 SHADES OF GREY”-PARTEA A TREIA.

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

<blockquote

Check Also

Jandarmeria va organiza serate culturale in Piata Victoriei.

Jandarmeria Romana a anuntat azi ca la urmatoarele manifestatii din Piata Victoriei se vor interpreta …

Lasă un răspuns