Continuarea acestui articol
anaf-coloana
Ora 10 00 Autostrada Soarelui
Am închis două benzinării de pe drum. Dădeau bon fiscal, dar nu mi-au plăcut vânzătorii.

Ora 11 08 Autostrada Soarelui-km 80
Nasol e că maşinile din coloana noastră nu mai au benzină. Din păcate, colegii care mergeau în faţa mea au închis şi celelalte benzinării.

Ora 14 00 Autostrada Soarelui-km 80
Suntem blocaţi în acelaşi loc, la kilometrul 80. 40 de maşini. Aşteptăm să vină cisterna cu benzină de la Bucureşti şi ne facem poze între noi.
anaf1-1430491274

In jurul orei 17-Autostrada Soarelui-km 80 spre 81
În sfârşit, ne-am deblocat şi mergem spre Constanţa. Nimic nu opreşte agenţii ANAF!

Ora 19 00 Constanţa
Am închis un chioşc de ziare şi am băgat la bulău un bătrânel. Stătea pe marginea drumului cu o cheie şi închiria camere. Nu avea la el casă de marcat.

Ora 20 00 Mamaia-hotel
Ne pregătim de club. Mi-a scrobit mama uniforma şi arăt tare chipeş. Sunt Superagentul Mironică. Ar trebui să îmi pun iniţialele pe piept, ca Superman, aşa mi-a zis mama.
Oare ce înseamnă „iniţiale”?

Ora 21 00 Club din Mamaia-intrare
50 de agenţi dăm năvală într-un club. Ne aliniem în formaţie în faţa uşii, apoi o spargem. E ca în filme! Pentru asta m-am făcut agent! Spargem lacătul! Partea proastă e că nu s-a deschis încă şi e gol.

Ora 22 00 Club din Mamaia-intrare
Ca să rezistăm, bem o cafea de la aparat. Îl confiscăm pe loc, nu ne-a dat bon!

Descinderea ANAF în cluburile din Mamaia. (Jurnalul unui Superagent-day 2)
Ora 23 00 Club din Mamaia-intrare
Am revenit la club. Prima neregulă: lacătul uşii e spart. Amendă 60 de milioane!

Ora 23 01 Club din Mamaia-ballroom
Pompiliu Mironică, eşti un Superagent ajuns în Rai. Peste tot fete goale dansând, băutură, muzică, lumea urlă. Îmi amintesc că sunt superagent ANAF. Ce lume depravata!

Ora 23 02 Club din Mamaia
Toată lumea huiduie. E ca la meci. 50 de oameni în uniforme descălecaţi în mijlocul tinerilor.
Te cred şi eu…Ne iubesc!

Ora 23 05 Club din Mamaia
Doamne, cât costă o sticlă de whisky!!!!!
Noroc că a făcut patronul cinste cu două, altfel nu mi-aş permite niciodată aşa ceva!!!!

Ora 23 08 Club din Mamaia
Am amendat o fată care mi-a dansat în poală. I-am dat 100 de euro şi nu mi-a dat bon. Infractoarea! I-am pus pe loc cătuşe. Mâine o să i le mai pun de 2-3 ori, înainte să plec la Bucureşti.

Ora 23 14 Club din Mamaia
Ieşim în forţă împinşi de oameni, bătuţi prieteneşte cu palmele pe cap şi huiduiţi. Ne adoră, pur şi simplu, şi vor să mergem şi în alte cluburi, nu ne păstrează doar pentru ei.

Ora 23 şi ceva. Nu văd ceasul, mi-au spart ecranul. Şosea.
Celor 40 de maşini li s-au alăturat încă 15 din Constanţa. Plecăm în forţă încolonaţi înspre Năvodari. Avem o informaţie cum că acolo sunt doi turişti în toată staţiunea . Mergem să îi veghem. Nereguli pot există la tot pasul!

 

14 thoughts on “Descinderea ANAF în cluburile din Mamaia. (Jurnalul unui Superagent-day 2)

  1. Alin Alin says:

    Nu exista scuze pentru evaziune fiscala inteligentule. Lasa-ne cu apelatul la sentimente „batranelu” etc. Se vede ca nu inghiti decat ce ti se pune in farfurie la TV. Partea trista e ca romanii chiar o sa puna botu’. Daca pun romanii botu la antena 3 de ce nu ar pune botu si la cacatul pe care il mananci aici?

  2. catalina ion says:

    Daca nu ar fi atat de aiurea toata situatia asta, ar fi corect ca toata lumea sa respecte regulile. Cand devenim absurzi de-a dreptul, totul pare ridicol. In fond, si Superman trebuie sa treaca prin piata pe la vreo taraba, unde vreo mamuca sa ii vanda o legatura de ridichi! Si fereasca sfantul sa nu primeasca eroul nostru si bonul! Iti dai seama de tot circul ce va urma… Plus ca Superman e … Superman, are si ingsina, tot tacamul 🙂

  3. Pesamosca Rena says:

    frustrant este ca tovarasii de la ANAF au fost la puricat registrele si evidentele financiare ale carciumilor din asa zisul litoral cand mai elocvent ar fi fost sa le ciocane la usa gospodarilor detinatori de carciumi si restaurante a tovarasilor de la Directia de Sanatate Publica ,,,,,poate asa stim si noi de cati ani este expirata mancarea livreta la pret dublu si evident nefiscalizata, sa mai amintim si faptul ca evaziunea incepe cu tirurile care tranziteaza vamile romanesti …tirurile nefiscalizate cu cereale, carcase de porc si basca tigari si lista poate continua cu portul Constanta….restul este istorie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.