Distribuie in draci pesedistii o poza cu Rares Bogdan la Scoala de Vara a PSD. Au descoperit baietii America.

Bai, n-am nimic cu omul asta, nici macar nu mi-e simpatic, dar sa umpli Facebook de inimioare numai pentru ca el a fost odata in viata lui la zece metri de Dancila mi se pare wooow!

Ce revelatie, ma!

Pai nu e nicio treaba ascunsa, nu e vreun miracol: omul a fost chemat sa vorbeasca la oboseala aia de Scoala de Vara, in fel de tabara cu sprituri a PSD, si s-a dus. Asa cum s-au mai dus si atii, normal. Ca doar nu a mers acolo sa preia organizatia de femei, ca Teodorovici. A mai bagat de rau de Iohannis, inteleg, dar si asta e revelatie! Pai omu’ a injurat tot PNL-ul la televizor, i-a facut in toate felurile, ce vreti mai mult de atat? Credea cineva ca s-a nascut penelist si ca e fata mare?

Heheeee, Looooove, Rares plus Dancila! Asta e din Comuna Primitiva a marketingului de campanie electorala, bre, pesedistilor! Si da, vorbesc despre Codrin si Votcutza, gasca PRM-ista. Cu poza asta nu pacaliti niciun baiat destept de dreapta, bre! Din contra, mai stau niste pesedisti acasa de teama ca duamna lor, Vasilica, a batut palma cu dusmanul Rares Intaiul Sau poate a baut naibii dupa el si a inceput Maria Sa Tooota sa vorbeasca in nemteste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.