Interviu cu fosta șefa Tarom, doamna Mezei.  Am vazut textul la Mihai Vasilescu.

“Reporter: E adevărat că i-ați crescut salariul nepotului cât erați în funcție?

Doamna Mezei: Nu, mi-am declarat conflictul de interese și am delegat atribuția directorului comercial, el a operat modificarea.

Reporter: Cine este directorul comercial?

Doamna Mezei: Este soțul meu.”

Nu ii iau apararea lui Cuc, nici vreun pui de pesedist nu-s, dar ma enerveaza rau ca doamna aia care l-a turnat pe cuculet asts a ajuns o eroina. O lauda astia pe Facebook, de am impresia ca e un fel de Ecaterina Teodoroiu de la Tarom.
Bai, tanti, da’ cat timp ai fost la Tarom de ce nu ai iesit sa zici ca te face Cuc de cap, ca face ceva ilegal, ca iti incalca principiile, ca iti cere sa faci chestii nasoale? De ce ai iesit sa strigi despre asta abia DUPA ce te-au dat afara?
Pai asa sunteti toti, ma! Stati in functii ca belferii, va lafaiti pe salarii babane, faceti spagi si luati comisioane facand afaceri cu smecherii care va tin pe post, apoi, cand sunteti dati afara, va apuca bocitul in public. Dar vai, ce victime sunteti voi, saracii, nu va mai lasa astia sa bagati mana pana la umar in borcanul cu miere.
Plecati, ma, cu sorcova de aici!

Silviu Iliuta

1 Comentariu la “Directoarea de la Tarom i-a ordonat sotului, angajat la Tarom, sa ii mareasca salariul nepotului, tot de la Tarom.

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 21 – 27 octombrie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *