POTI COMANDA DE AZI, pe bookzone.ro, AICI.

Ia vedeti la ce se mai da share masiv in randul celor care nu cred in Covid:

Fratii mei care nu credeti ca exista Covid, am aflat si eu adevarul de la vecinul meu de 56 de ani, maistru „cand se facea productie, ehe” la o fabrica.
Mi-a spus omul adevarul despre Covid, despre lumea asta, azi, la Mega, intre raionul de pufuleti si frigorificele de
carne:
-Ai fost plecat la mare, Silviu, te doare la basca, dar in timpu’ asta nemtii a inceput revolta. Se asteapta semnalul, in Berlin s-a dat, dat acum o sa vina Italia, Spania, ehe, mai e pana ajunge la noi.
-Americanii e de vina, in jurul planetei acum zboara absolut orice, de la laboratoare mobile cu prgrame sa te controleze la „virusi de orice vrei tu care le da drumul cate unul, pe rand, cand are interes”.
-„Va sa vie o curatare in masa!Degeaba mustacesti.” Acum are loc asa, pregatirea. Vrea sa scape de batrani si de femeile romance pentru ca ele inca mai fac copii, „n-ai vazut ce e pe la suedeji ca aduce africani sa le faca copii?”

As fi aflat mai multe, dar am ajuns la casa. Oricum m-am luminat, acum mi-e clar ca am fost un prost.
Frati coronasceptici, va astept diseara la Universitate sa atacam Oculta. Eu o sa incerc sa ajung inainte si sa ma arunc intr-un satelit al lui Musk. Cum il vad pe cer, ma catapultez in el, vad eu cum. Luam puterea!
O sa distrug din interior toate dozele de virus, voi doar sa stati pe Pamant cu sacose de la Auchan sa le prindeti, sa nu se sparga. O sa incerc sa le arunc pe toate la Piata Universitatii, dar sa mai stea unii dintre voi si la Piata Victoriei ca mai gresesc si eu tinta, sunt om.
Acum m-am luminat!
Ne vedem la Universitate, la 20 00! Sa luati si merinde! Daca reusesc sa sar dintr-un satelit in altul si sa le pun frana, va catapultati si voi sa ma ajutati sa le distrugem. Nu luati carne de gratar, nu se face in spatiu, e lipsa de aer. Asa zic ei, dar putem incerca.
Daca stie cineva nr. fetei de la videochat cu asparagusul si al lui Catarama, va rog sa ii luati si pe ei. Mai mult pe ea.
Impreuna vom invinge!

Ps: daca e meci, amanam cu o zi.

 

Ps: poti comanda NOUA carte!

desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *