Nu e glumă! Doamna europarlamentar Grapini, autoarea acestor perle...a fost premiată de o asociatie culturala din Timisoara pentru PROMOVAREA LIMBII ROMANE. Diplomă de EXCELENTA,  nu oricum.

Doamna Grapini a fost premiata pentru promovarea limbii romane!

 

Iată discursul doamnei:
„Stau singură langă un dud si vantumi baten plete. Duminecă am aflat vestea. Vă multumesk pentru aprecieri, a fost o luptă grea cu doamna de la Agronomie, cu Vanghelee dar am dovedi-t incă odată că care este valuarea mea.
Un sfat pentru toti cei care se apukă de scuală: Nu fi-ti prosti! Nu da-ti banii pe cărti!
Ca să ajungi europarlamentar roman trebue doar să dai spagă să ajungi pe liste, iar ca să primesti diplome pentru limba romana trebue doar sa fii prost!
Mă grăbesc, vă poop, mă duc la Uniunea Scritorilor sămi mai ridik un premiu!”

Maria Grapini

Nu da banii pe prostii! ia carti la oferta!:)

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

*sursa poza: facebook

4 Comentarii la “Doamna Grapini a fost premiata pentru promovarea limbii romane!

 1. Sara says:

  Si din aceeasi categorie, ce promoveaza limba romana, nea Pontica, adresandu-se azi unui reporter Digi Tv.:” Imi cer scuze lu’ Digi Tv…..”

 2. Ana says:

  Merg sa-i zic fetei mele sa nu mai invete atat de bine. Nu de alta, dar imi este frica sa nu se faca prea desteapta si atunci n-o sa aiba nicio sansa sa devina europarlamentar sau profesor universitar.
  Din pacate, astazi cu cat esti mai prost, cu atat mai bine pentru tine. 🙁

 3. Demerzel says:

  Dacă nu învăț, atunci ajung europarlamentar? Nu vreau să mă gândesc ce ajung dacă învăț… Un anonim pentru tot restul vieții mele! Sad life, sadly… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *