Un ziarist austriac pus pe glume proaste a publicat un articol cu Felix Numeimposibil si doamna Mihaela Radulescu.
Greseala ziaristului e ca a incercat sa faca o gluma. Austriac fiind, i-a iesit cam prost. 
Titlul articolului: „Astro-Felix si bătrâna”. Poza: Mihaela, Felix si un avion pe nume „Old Lady”.

ww

Moama, si de la gluma asta austriaca, s-a trezit orgoliul doamnei Radulescu. Muci l-a facut pe ziarist, nici nu stie ce l-a lovit! Are cuvantul doamna Radulescu, pe pagina ei de facebook:
”O scrisoare deschisă pentru anumiți jurnaliști austrieci. Și o veche zicală de la bunica mea: nu poți să numești bătrână o femeie, până nu ți-ai rupt dinții mușcând-o de fund. Așa că mai bine pupați-mi fundul sexy.”
Nu stiu daca ziaristii austrieci au stat la coada pentru pupat fund sexy. Asta ramane, probabil, sa aflam dintr-un articol viitor.
Odata dezlantuita, doamna Mihaela, si-a luat puiul la piept, pe Felix, si le-a mai tras o papara nesimtitilor:
”Știu ce este scandalul, am avut de-a face cu el timp de 25 de ani, ca vedetă TV. Dar, în țara mea, unde totul este legat de competitori, de denigrarea cuiva cunoscut pentru a face pe place unor oameni sau pentru a vinde niște ziare proaste. Aici, în Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner și când spuneți prostii despre mine, fără nici un motiv, vreți doar să îl răniți pe Felix (…).
Dacă îți insultați pe el sau pe iubita lui sau familia, în propria lui țară, poate următoare mișcare logică a lui Felix ar fi să nu mai participe la nici un eveniment în Austria. Și o să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. – Conchita Wurst), care e un super erou național austriac, nu cu bărbați adevărați, care își riscă viața să obțină recorduri mondiale și să pună Austria pe harta bărbaților puternici, frumoși, adevărați. (…)”
Gata, dupa ce i-a explicat prostului de ziarist cine e barba’su, si ca nu il mai lasă sa se joace de-a evenimentele cu austriecii, doamna mama lui Felix s-a infipt putin si in homosexuali:
„Sigur, trebuie să aveți un motiv să insultați o femeie care nu v-a făcut nimic rău. Așa că pot doar să încerc să ghicesc: un jurnalist gelos, femeie sau homosexual? „

Ca sa elimine toate posibilitatile, a trecut si la ura de rasă.
„Un hater căruia nu-i plac românii sau evreii? O persoană nefericită, complet deranjată de doi oameni frumoși și de succes, atât de îndrăgostiți că nu dau doi bani pe ce cred unii oameni?”
„Dragă autorule al acestui articol penibil, îmi pasă pentru că îl iubesc pe Feix, îl admir enorm și și respect fiecare reușită din viața lui. Mă întreb cum e viața ta? Care e povestea ta de dragoste? Probabil la fel de penibilă și de dezgustătoare ca și gluma ta și probabil cea mai tare reușită a ta a fost să rănești oameni de succes ca Felix. Păcat că nimeni nu te va admira vreodată pentru asta…”.
Sunt convins ca si foametea din Somalia e din vina ziaristului austriac, dar doamna Mihaela a uitat sa o mentioneze.
I-ati tras-o, doamna! Sunteti mare! Aveti cojones, ca sa zic asa!(multi ne intrebam, dar acum avem certitudinea).
Doua mici intrebari mai am:
1. Cand ati parasit Romania, ati scris: „Plec supărată pe ţară mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă că măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi prostii care m-au hulit şi m-au jignit – mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales? Plec renunţând la o meserie pe care am făcut-o că un profesionist, ducându-mă până la maximă performanţă pe care poţi s-o ai în această ţară.”
Unde naiba mai plecati, doamna? Ca daca ii mai injurati si pe aia din Monaco…
Am o idee! Stiu eu! Eu!
Mergeti cu el in Stratosferă, că acolo nu exista ziaristi!
2. V-a muscat, doamnă, de fund?  I-au rămas dintii lui de „ziarist austriac homosexual care uraste evreii si are ceva impotriva iubirii pure dintre doi oameni minunati” in fundul dumneavoastra? Pe stanga sau pe dreapta?
Si, dacă da…A rezistat? Ati filmat? O sa vedem asta la Romanii au talent?

Citeste si:

Educatia cu berea la gura copilului.

Violatorul are sustinatori pe facebook!!!

Mare e gradina facebook! (statusuri-partea 4)

Drum bun, doamna Viorica Bucur! Multumesc.

Setea.

Doamna mama lu’ violatoru’,…

Apelul unui fan: Robbie, nu îl mai lăsa pe Morar să îţi ia interviu! Fă-te că nu-l cunoşti!

12 thoughts on “Doamna Rădulescu, v-a muşcat austriacul de fund?

  1. alex says:

    Daca madam radulescu tiganu banica baumgartner tzoapa sefa folosea macar google translate daca nu sa fi invatat trei cuvinte de germana si un strop de bun simt/ discretie/ inteligenta, constata ca articolul nu se referea la ea, ci la un Dornier, avionul domnului aluia pe care il iubeste atat de mult incat nu-i pasa ce zice lumea prin ziare (ups!). Nu stiu de ce ma tueez asa de fapt, intrucat gafa semidoctei asteia e de fapt absolut hilara. Tanti, nu esti soarele ca sa se invarta totusi in jurul tau! (Da, tanti, sau preferi alte Lady? Ca tot pe acolo e.. :)))

  2. Cosmin says:

    Asta e clar cel mai super fain site din Romania…thumbs up and keep going. Si despre Radulescu #oldlady #vedeta #romaniioaupemihaela si din nou un hastag pe care-l las in aer…Draga Mihaela Vonkusterberg…cred(mi-e lene sa caut acum:)) ) sa stii ca a fi vedeta inseamna sa-ti expui viata public(VIATA-cu majuscule),asta insemnand ca fiecare om care are un televizor si te-a vazut ca un snitelul prin faina la Romanii au talent isi poate da cu parerea despre tine…Deci? Si nu stiu ce treaba are femeia cu barba…Cred ca am aflat!!!…Nu e din plastic, are barba si par lung si el/ea e luat/a in serios de austrieci pentru ca a castigat un concurs international(din nou INTERNATIONAL-majuscule).PACEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *