Aceasta este ultima postare a Mihaelei Rădulescu.
Untitleda-3

Gospodină desăvarsita, buni Mihaela ne-a dezvăluit in exclusivitate reteta ei pentru o „Omleta austriacă” excelentă. O retetă „Ca la bunica!”

Ingrediente:
-o găină bătrană,
-două ouă moi austriece,
-mărar,
-una bucată wurst,
-un telefon cu cameră HD

Mod de preparare:
Se ia găina si se dezbracă usor in bikini. Avem grija să fie aceeasi pereche de bikini pe care o poartă mereu la poze, cu nod marinăresc la spate.
Se pune găina la treabă, adică la spart ouă si amestecat bine intr-un bol.
Se freacă ouăle austriece cu telul, pană ce ajutorul de bucătar incepe să cante yodlere.
Cand tipă, ne oprim, că ne aud vecinii.
Si ouăle, ornate cu mărar, si wurst-ul sunt lăsate să se incălzească singure la foc mic vreo 10 minute. Intre timp, bucătăreasa isi face o poză si o postează pe facebook, langă un text stupid despre basmale si creier. Desi in poză nu apare nimeni cu basma. Nici cu creier.
Acum, toată ţara ii vede aţa din fund, in timp ce ea spune este intr-un moment intim cu iubitul ei si ca nu o văd copiii. Dar toti copiii au facebook, deci toti copiii ii văd aţa din fund. Si fundul. Probabil, in episodul viitor, si altceva.
Poza se lasă aproximativ 20 de minute pe facebook, pană incepe să fiarbă. Cand incep să curgă injuraturile, se injură, apoi se blochează toti musafirii care au venit nepoftiti la masă.

Mod de servire:
Omleta nu se poate manca. Nici nu ne-a interesat acest aspect, importantă era poza de facebook. Si publicitatea penibilă.
Dacă vă apucati să faceti asa ceva acasă…este posibil sa luati bătaie! Poate că soţul dumneavoastră chiar vrea să mănance cand spune: „Mi-e foame!”… si nu vrea să se joace de-a omleta.
In acest caz disperat, puteti să ii oferiţi sotului „Piept de gâscă  umplut cu silicon”. Se serveste rece, invelită in plasă neagră, direct pe masa din bucătărie. 
Untitled-2

PS: Dacă sunteti prieteni cu doamna Rădulescu. Sau rude. Sau dacă stiti unde stă…vă implor! Vă implor, nu o mai lăsati doar cu iubitul acasă!
Că doamna e in stare să ii gătească creastă de cocoş ornată cu frişcă!
Si ştiti că pune tot pe facebook, nu se poate abţine!

7 thoughts on “Doamna Radulescu face omleta austriaca

  1. monica says:

    super tare …
    am facut si mai facem omleta la mic dejun….acum ca a inceput scoala si n-avem copiii acasa ?

  2. mariana says:

    Dom’le ce nu inteleg eu si cand gatesti iti trebuie bratara…!!Dai jos chiloti iti iei o sfoara,dai jos sortul si iti iei silicoanele…dar poti macar sa-ti strangi parul ca nu se stie ce gasesti in loc de marar!!!

Comments are closed.