Home / (Pro)stirea zilei / Doamna Viorica a trecut pe haine sexy.

Doamna Viorica a trecut pe haine sexy.

Am zis sa nu pierdeti momentul istoric in care doamna Viorica a cotit-o pe
tinute sexy. Direct de la nunta de la Videle, ajunsa la Presedintia UE cu rata de 4, doamna nasica, se stieee!
Cu bluza de talcioc, cu vedere la medicul italian.

Bai, fratilor, ce e frumos si lui Liviu Dragnea ii place! Aveti aici cateva mostre de imbracaminte ce se va purta in Romania in urmatorii ani. Sau sase luni. Doamna din centru, intamplator premier, poarta o superba rochita strengareasca si niste cizme de lux, luate din magazinele scumpe din Amsterdam. Vin impreuna cu un bici, dar l-a lasat in birou.

Trei ipostaze care il fac pe Botezatu sa planga in baie si pe ceilalti creatori de moda sa se arunce pe geam.  Asta inseamna eleganta! Bune de purtat oriunde: la plaja, la mall sau la intalnire cu Presedintele SUA.

Ultima nu e ea, dar ar putea. O alta copie dupa Madame Doubtfire:

 

Aici avem o superba mostra de creatie romaneasca: tot ce vedeti este realizat dintr-o superba fata de masa, cu numai 5-6 taieturi. Floricelele veneau acolo unde era suportul de pahare, de aceea par un pic decolorate. Brosa din piept nu e parte din costum, ci adaugata ulterior, dupa ruperea unui nasture.

Superba combinatie galben-verde-negru+unghii cu floricele este din nou la moda!  Nu fiti rai, doamna Viorica avea intalnire cu doamna Rovana, iar aceasta din urma n-o gasea prin aeroport. Uitase cum arata. De aceea i-a spus: „vezi, fata, ca imi iau vesta aia galbena!”

Aici nu e nimic de comentat, pentru ca rochia a fost imprumutata de la Gabi Firea, iar martisorul de la Rovana. Special pentru poza asta si-a dat jos de la mana inca 6 inele pe care le avea, precum si cele doua lanticuri superbe si groase.

 

Iar minunea asta este in dungi, cu floricele, e visul oricarei coafeze din Videle! N-ai vazut, n-o sa vezi si nu exista ceva mai frumos. Poate doar la doamna Firea, cand se imbraca pentru nunta, dar nu cred. E greu.

OFERTA DE TOAMNA: 3 carti=59 de ron.

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Cam asa e pe la noi…

          Abia acum a ajuns si la mine postarea asta. Ireal. …

Lasă un răspuns