Doamna Dacila, stiu ca va dau o vestea grea, socanta, din care s-ar putea sa va reveniti, dar trebuie.

Daca vreodata ajungeti prin casa unui om, sau prin birou, si intamplator vedeti un obiect in forma apropiata de a unui paralelipiped dreptunghic, sa stiti ca nu musca. Ma scuzati, o sa simplific: daca vedeti un obiect de forma dreptunghiulara sa stiti ca nu e diavolul. Doamna Dancila, dreptunghiular nu e injuratura si inseamna un fel de patrat, dar nu e patrat pentru ca are doua laturi mai lungi si doua mai scurte. Laturile sunt… Dar lasati!

Ideea e ca daca vedeti pe undeva o chestie cu multe foi de hartie, ca acelea de pe care cititi mereu, alea sunt carti. Sau ie kartzi-asa cum popular se zice la Videle. Asta in cazul in care nu ie reviste sau dosare.

Oricum, cand vedeti kartzi din astea, nu va omoara. Apropiati-va incetisor de ele, incercati sa le vorbiti. Daca nu raspund, e de bine ca nu e vii. Luati una incetisor in brate, o deschideti, bagati nasucul in ea si incepeti sa cititi. La inceput, in primii doi ani, nu veti intelege nimic, Dar apoi o sa constatati ca un neuron va da semne de viata si o sa vrea sa se trezeasca si sa zburde. Precizare: neuron nu e de la PNL.

Ca sa nu faceti vreo fractura de cerebel sau o intindere de creier mic, va rog sa incepeti cu asta:

Astea ie, la oferta de Black Friday:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *