O dragoste din alta lume

E party mare pe fitze in Nordul capitalei, iar lumea injura petrecaretii.
Doar ca sa fie clar: pentru tot ce se intampla acum, pentru toate incalcarile restrictiilor este de vina STATUL ROMAN. Nu altcineva!

Am vazut si eu imaginile din cluburile din Nordul Bucurestiului. Baietii-s pe party, pe mese, pe artificii, saptamana de saptamana. Primesc astfel de filme, postate pe story de fete mandre de ele sau de bombardieri, inca din luna mai. Petrecerile astea nu s-au oprit niciodata, nici in vara, nici acum. Pentru astia n-a existat pandemie. E un bum-bum, pe barosaneala, al celor care mictioneaza pe Covid. Toti „party people” de acolo merg pe principiul „nu ni se intampla noua”. Li se intampla. Unul dintre ei chiar a murit acum o luna de la Covid, il aveam eu in lista. Cine stie cati parinti sau bunici au murit din cauza lor?

Revenind: nu am niciun fel de pretentii de la cei care acum fac petreceri cu sute de oameni. Nivelul lor de intelegere este ala care este, IQ-ul nu da pe afara, atat se poate. Insa stiti care a fost amenda pentru clubul care acum doua zile a organizat o petrecere? 2000 de lei!
Ca sa intelegeti cat de tare ii doare in cur pe aia care au cluburi de amenda: ei au postat singurei imagini pe Instagram!!! Story dupa story: canta un smecher, vine tortu’, sare artifica, danseaza pitzipoanca.
2000 de lei inseamna pentru ei profitul de la o sticla de sampanie mai de mana a doua comandata la o masa. A mia parte din profitul dintr-o ora. Un rahat. La amenda asta, isi permit aroganta de a posta cand vrea muschiu’ lor, pe toate retelele, filme de la petreceri.
Statul roman e de vina: Vela, incapabil sa inchida niste cluburi care incalca legea. Toti aia care ne conduc, care dau din gurita toata ziua ca trebuie sa ne supunem regulilor, dar ei nu-s in stare sa inchida niste cluburi care mictioneaza pe legea lor.

Nicaieri in lume nu s-a facut ordine cu blandetea. Nicaieri! Reprezentantii statului roman sunt singurii vinovati! Nu stiu de ce. Probabil cluburile sunt ale prietenilor din partide, probabil sunt pe spaguta, nu stiu. E mafie? O mana se spala pe alta, boss Vela?
Oricum ar fi, e extrem de simplu: nu patronii de cluburi si petrecaretii isi bat jos de noi. Ei atat pot! Statul roman, reprezentantii lui. Aia isi bat joc de noi. Si ar trebui sa raspunda la greu, de la seful Politiei in jos sau in sus. Toti!
Vorbe in vant. Li se rupe.

 

Cititul desteapta! OFERTA:


O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *