“Doi preoți și doi diaconi au fost testați pozitiv cu COVID-19, anunță Antena3. Arhiepiscopia Bucureștilor a anunțat imediat DSP-ul și un alt preot a fost desemnat pentru a suplini activitatea de acolo.” (stiripesurse)

Va reamintesc de unde a plecat aceasta nebunie. Inconstienta totala!

„E înțelept să ne îngrijorăm în limitele rațiunii, dar devine periculos să ne panicăm, debitând enormități pe Facebook, precum aceea a închiderii bisericilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR pentru postul Realitatea PLUS .

„Coronavirusul nu se ia prin rugăciune, ci în primul rând prin ignorarea normelor de igienă elementară, așa cum spun și autoritățile medicale. Cei declarați bolnavi stau oricum acasă sau în carantină. Biserica nu intră în carantină pentru că ea aparține lui Hristos, nu vreunei autorități pământești”, a mai spus Vasile Bănescu.

Daca declaratia asta e reala, eu ma declar socat. Si cred ca omul asta (in ciuda credintei sale ca lucreaza pentru autoritatile Ceresti, e totusi un om) trebuie sa inteleaga ceva: cat timp traiesti pe Pamant, intre semeni, te supui legilor pamantene. Cand mergi dincolo, in Cer, iei ordine de la ingerasi si te supui cui vrei. Nu se supun legilor pamantesti, da’ banii de la guvernul pamantesc, pe care ii are de la oameni, pamantesti si astia, sunt buni pentru a sustine un BOR ceresc?

Daca  BOR nu clarifica situatia, cred ca situatia devine daunatoare sanatatii tuturor. Haideti, curaj!
Cititul desteapta! Oferta:

“Cronicile

 

 

 
Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

1 Comentariu la “Doi preoti si doi diaconi au Coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *