Kevin și Misty Mitchem au fost încurajați de rude să se vaccineze împotriva Covid, însă aceștia s-au împotrivit. Cuplul care locuia în statul american Virginia era căsătorit de 17 ani și avea patru copii împreună, în timp ce Kevin mai avea un copil dintr-o relație anterioară, potrivit NBC.

Fratele lui Kevin, Mike Mitchem, a povestit că acesta a început să tușească luna trecută, s-a dus la spital și s-a întors acasă cu medicamente pentru tuse.” (Digi)

Iar in Romania se intampla asta: Tatal unui amic nu credea ca exista vreun virus, la modul ca urla pe unde putea ca e o raceala banala. Fost pacient al unei doctorite conspirationiste din Timisoara, cand a ajuns la spital, acum o luna, a inceput sa urle ca il extermina aia cu tubul de Oxigen. La modul ca mai avea putin si le lua bataie pe asistente. Scandal, pana la epuizare. Jos vaccinul, Bill Gates si toate cele.
Dupa 19 zile de spitalizare, chin, sanse mici de supravietuiere minime, omul si-a revenit. Cine credeti ca isi suna azi rudele si le spune sa se protejeze si sa se vaccineze?

 

 

Cititul desteapta!.Pachetul Silviu Iliuta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *