Din presă (Digi 24): „Un gard al unui cimitir din Craiova a fost izolat termic. „E o metodă bună, să nu răcească morții, să stea acolo bine la căldură”, glumește un craiovean. Consolidarea gardului de la cimitir a fost cerută de o Regie subordonată Primăriei Craiova si a costat 8 000 de lei.”

„Doamna Olguţa Vasilescu, Primar al Craiovei, vă scrisei pentru că vrusei să va mulţumesc pentru tot ce făcurăţi pentru noi in 2014.
Eu locuiesc chiar lângă gard, pe a treia alee, a doua garsonieră pe stânga.
Nici nu ştiţi ce grea era viaţa de zombie înainte a-i pune dumneavoastră pe băieţi să izoleze termic gardul.
Mă trăgea frigul pe la oase de înţepeneam. Îmi venea să mă sinucid de frig! Dar, cum naiba să faci asta când eşti zombie?
Să mor eu că nu se poate!

Nu mai spun că la alegeri, când ieşeam să votăm pentru domnul Dragnea, ne era şi frică să ne apropiem de gardul ăla ca să nu îngheţăm. Ne cădeau falangele când puneam mâna pe el.
Acum, de când îl izolarăţi termic, e altă viaţă!  Iarna trecută fu mult mai bine!
Toţi locuitorii suntem pur şi simplu încântaţi de noile condiţii oferite. Femeile pot sta şi în tricou, iar bărbaţii sunt fanii dumneavoastră. Sunt morţi după Olguţa.
Două mici rugăminţi mai avem, dacă nu e cu supărare:

 1. Puteţi să trageţi şi nişte geamuri termopan dublu stratificat? Fără ele arată aşa…ca un gard de cimitir.
 2. În continuare nu e apă caldă la cişmea. Poate puteţi să faceţi ceva şi în privinţa asta.”

Ionescu Zombilică.

 1. Alex says:

  Nu-i chiar asa prost articolul….chiar asa prost ca restul… 🙂 Dar tot prost ii. Deci, am bagat si-un oarecare compliment aici. Sper ca te multumeste. Tine-o tot asa ca nu ne deranjeaza.

 2. Sorin Ciupureanu says:

  Buna dimineata !!! A trecut un an jumatate de atunci. Dupa logica „specialistilor” de aici inseamna ca si un televizor ambalat in zapada artificiala este, de fapt, izolat termic,

 3. Dana says:

  la cat de frig va fi la iarna, ar trebui si niste incalzire prin pardoseala sau chiar prin tavan; si, de asemenea, v-am ruga, pentru cand iesim si noi la o sheptica, de halouin, o terasa, o plasma, ceva acolo.Multumim din suflet!

 4. Johnny says:

  „Avocatul diavolului” spune ca gardul era inestetic iar cea mai ieftina metoda de a-l indrepta si apoi finisa, este polistirelul, care intamplator(sau sigur nu) are si proprietatea de izolatie termica.

 5. corne says:

  Mare dreptate are Dana , la o septica, o terasa , ceva acolo , sa nu uiti si neste tigari si niscai beri reci (acu cu „izolarea” ii gata) , apoi om mai vedea noi.Sunam noi sau tu??

 6. Pingback: Care au fost cele mai viralizate subiecte în presa online și pe bloguri? (W47 2015) | refresh.ro

 7. Laur says:

  normal ca e mai ieftina umplutura cu polistiren decat sute de kg de ciment dar titlul are o inteligenta te te lasa izolat :O

 8. Jack Swayn says:

  Si sa inteleg ca vroiai ca acel gard sa cada pe tine asa din intamplare, iar apoi tot doamna Olguta ar fi vinovata, bineinteles! Saraca femeie ne-a facut centrul orasului sa arate ca marile capitale ale lumii, iar voi ati prefera sa fi furat toti banii ca sa aiba acum ce sa dea spaga pentru a nu mai fi intrebata de nimic. Faptul ca toti va tineti ca o turma de oi dupa cate unul care va face sa radeti neavand dreptate demonstreaza doar nivelul vostru de inteligenta comparabil cu animalul sus-mentionat.

 9. Oalching Ded says:

  Cu apa caldă sper să o rezolvați cât mai repede, că m-am pricopsit cu o garsoniera lângă familia Ionescu, și put ăia a transpirație de zici că-s vii …

 10. Cor says:

  Dragilor nu va mai agitati atat cu izolarea termica. E mai econom si mai raipid sa „finisezi” gardul cu o tencuiala decorativa decat una clasica. Asa ca daca nu stiti lasati-o asa cum e nu mai cautati acu’ in caru’ cu fan

 11. Cor888 says:

  Toti isi dau cu parerea cu practica e mai greu. Taceti ma din gura. Vede-ti-va de cratita ca nu aveti nimic in comun cu constructiile

 12. Miha says:

  Mah,de ce sunteti gelosi pe craioveni?? Bravo Olguto! Acu’o poti da de gard ca e izolat!!Mortii sunt supermultumiti de prestarea ta si promit sa te foteze din nou,by the way…care fin ti-a izolat,ala care a mai apucat si alte lucrari?? Las’ ca te cinsteste cand mergeti la mare bre!

 13. Alexandru says:

  Da, pare amuzant articolul, dar doar pentru o anumita clasa sociala. De fapt gardul respectiv era foarte strâmb. Cea mai ieftina varianta sa îl pui în cumpănă este cu polistiren. Ala nu e e de izolație e de 1 cm grosime. Cu tencuiala îi costa dublu. Lasă asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *