Asa m-am gandit eu. Dorel sunt, iar acesta este proiectul meu de suflet:

Nu v-ati saturat de lipsa asta de transparenta din societatea romaneasca?

De atatea secrete si ascunzisuri?
-De aceea eu, ca Dorel ce sunt, m-am gandit sa realizez aceasta opera de arta, care poate fi utilizata si ca wc. Ganditi-va putin la beneficiile amplasarii a unor astfel de capodopere:

-Daca le montati in scoli, copiii nu se vor mai ascunde in baie sa faca diverse prostii.
Cum ar fi: sa fumeze, sa bea sau alte lucruri grave, ca drogatul si cititul.

-Daca il montati in fundul curtii.
Cand vin musafirii in vizita si va intreaba: „unde e toaleta?”, nu trebuie sa le mai explicate juma’ de ora cum sa treaca de vaca, de porci si sa deschida garduletul. Doar le aratati.

-Daca il montati in benzinarii sau mall-uri, la fel.
Nu mai trebuie sa raspundeti la intrebarile clientilor, ca unde e toaleta. Si nici macar nu mai are rost sa faceti separati de barbati si de femei.

Asa m-am gandit eu!
Dorel
pentru comenzi: wccusufletsifarageam@dorel.com

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: Patul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone. -Crezi că au adormit? o întreb. -Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește. Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen. Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei. Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat. Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum. Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei. I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia. -Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche. -Bine, gemi! -Nu pot, Aliona e trează. În pana mea! Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări. -Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice. -Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice. -Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot. Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo. -Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona. -Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy. -Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar în ochi.” aaa

 

3 thoughts on “Dorel loveste fulgerator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.