Sunt de parere ca avem nevoie de educatie sexuala la sate. Ajung unii oameni sa il faca si pe al saptelea copil, desi primii sase mor de foame si cersesc pe strazi. In felul asta, trebuie sa vina televiziunile sa le faca case, in emisiuni lacrimogene, trebuie sa le dea oamenii de pomana pentru a putea supravietui.
DA, sa il aduci pe lume pe cel de-al saptelea copil, in conditiile in care primii sase iti mor de foame, e o dovada de iresponsabilitate crasa. A nu se confunda educatia sexuala cu interdictia.

Am vazut un reportaj despre familia cu 20 de copii din Campulung.
Reporter: „Vi s-a întâmplat să uitați vreodată să uitați cum îl cheamă pe vreunul dintre ei?”
Iosif Văcaru, tatăl a 20 de copii: „Sincer să fiu, am mai uitat! Și-i mai și încurc! Îl strig pe altul, răspunde celălalt … se mai întâmplă.”
Georgiana Văcaru, mama a 20 de copii: „Nu știu cum ar fi fost cu doi ! Nu știu, eu mă simt împlinită, deci când îi văd … Pentru mine e ceva …” (Pro tv)
Mama are 42 de ani. Toti erau curati, ingrijiti, spalati, frumosi. Unii lucreaza pe afara, altii alaturi de parinti.
Si am vazut pe diverse pagini, mi-e sila sa pun capturi, comentarii in care erau numiti sectanti, iepuri, cretini.
Douazeci de copii ingrijiti. Casa nu cade pe ei, gardul e drept, in jurul lor e curatenie. Ce ai putea avea cu o asemenea familie? Sincer, pe mine m-au impresionat. Niciunul nu traieste din mila altora, toti sunt activi si muncitori. Mie mi s-au parut fericiti si demni.
Religia nu le permite sa se protejeze? Vor ei multi copii? E treaba lor, de ce ne pasa noua? De ce ii toleram mai bine pe unii care au 20 de animale dupa care nu strang, care lasa rahati peste tot, care dorm in apartament cu stapanul si intoxica blocul cu mirosurile, dar avem ceva cu aceasta familie?
Am doi caini, a nu se intelege ca nu imi plac animalele. Dar in acelasi timp o stiu pe o doamna care are vreo 14 caini si pisici fara numar. Nu te poti apropia de apartamentul sau din cauza mirosului.
Fratilor, fiecare e liber sa aiba cati copii vrea, iar noi nu avem dreptul sa ii judecam daca aia mici sunt curati, ingrijiti, la treaba lor. Din contra! As avea mult mai multe lucruri rele de spus despre niste parinti bogati, cu un singur copil de care nu se ingrijesc si de care se ocupa bona.
Pentru oamenii astia am tot respectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *