Dragi lucratori in  Mass-Media, in numele urmelor de decenta ramase in breasla, va rog sa va ganditi de doua ori inainte de a difuza un articol, o poza, o stire despre victimele incendiului din Clubul Colectiv.

S-a umplut deja presa de poze cu trupurile arse ale victimelor incendiului. Cui face bine chestia asta?
Au apărut păreristii, precum ciupercile dupa ploaie. Emit ipoteze pe toate posturile tv. Niste aberanti profitori, care fac bani din orice.
Mi-e sila de valul care va urma, de speculanti si de avizi de senzational! Nu e posibil sa aberati, sa o luati pe campii si sa inventati in halul asta doar pentru a face bani! 
Sper ca, măcar de acum acum, MASS-MEDIA să dea dovadă de decenţă si empatie. Desi, semnele sunt foarte proaste.

Redau, mai jos, o postare a lui Marius Vintila cu care sunt perfect de acord:
vintila
PS: Pe domnii ăstia de la CNA poate să ii trezească cineva? Le stricăm somnul de week-end?

7 Comentarii la “Draga Mass-Media, in numele urmelor de decenta ramase in breasla…

 1. Alexul says:

  Să vezi cum îl scoate acuma pe oprea mare erou la administrat situația, trebuia un scandal de ăsta ca să îl spele oleacă…oare aseară când o dat declarații la fața locului o fi venit cucoloană oficială? Mare ziariști ai curului… Pe câte beri că se uită că o omorât dobitocul un om?

 2. gigi says:

  Nu sunt de acord!! Ar trebui postate si aratate lumii pentru ca doar ASA vom kua atitudine. Te socheaza? Las ca e bine ca poate maine te duci si le dai in cap baietilor care au transformat banii pt o salvare intr-un mercedes personal. Sau poate protestezi nemaimergand in cluburi obscure construite in tot felu de baraci. Trebuie sa vada toata lumea care sunt urmarile si ca trebuie o data pt totdeauna sa ne TREZIM! E tarziu pentru victime, dar poate pentru noi restu’ mai e o sansa!

 3. Zizi Pop says:

  Jalnicul de Zoso face reclama mascata la extinctoare speriind prostii cu poze cu oameni arsi pe principiul „ia extinctorul neamule ca sa nu ajungi ca ei!”

 4. Demerzel says:

  Franța, cea mai senzațională știre (am văzut-o în vară, când am fost acolo): „Un om a murit într-un incendiu datorată unui scurt-circuit astăzi în centrul orașului Toulouse”. Atât! Nu detalii, nu cazierul, nu istoricul, nimic altceva! Câteva secunde cu operațiunea de lichidare al incendiului și sfat pentru prevenirea incidentelor similare. Totul a durat mai puțin de un minut, și era ultima știre din jurnal…

  Azi la liceu am auzit câteva glume retardate legate de incident. Cu greu am reușit să-mi controlez sentimentul de ură eternă pentru asemenea persoane…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *