„PSD a cantarit bine decizia Presedintelui Iohannis”, a declarat Liviu Dragnea. Iata cea mai serioasa declaratie politica a anului:
„Si am hotarat sa venim cu o noua propunere uimitoare: MR. Bean Laden. De ce?
Decat avem motivele ca este placut de toti romanii. Si nu s-a mai intamplat asta de la Micky Ponta incoace. Decat pe el il vedeau copiii la televizor si radeau. Iar PSD tine la familie, la fericirea la copii.

Al doilea motiv este ca are dubla identitate si poate vota nu o data, ci de doua ori, cu PSD. Iar varianta cu barba este chiar ce trebuie: zombie votant.

Al treilea motiv este decat ca are dosar penal, cel putin varianta cu barba a lui Mr Bean Laden. Si asta e o conditie obligatorie pentru a fi membru PSD.

Si nu in ultimul rand se pricepe la politica si la economie exact cat ne pricep toti din clasa politica de acum: si penelei si pesedei si alde udemerei. Ba sunt sanse ca el, fiind si jumate’ englez, sa stie mai multe. Daca politica e bascalie, macar sa fie pana la capat!
In rest, eu, Liviu, ma simt excelent. Gagica e bine, invata pentru examene si diseara mergem la film. Cred ca e vorba de un Liceul Muzical sau asa ceva. Mergem cu toti colegii ei de clasa. Abia astept!!!”

Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro. Fragment din carte: Fragment „Toate titlurile bune au fost date”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.