Romania joaca cel mai urat fotbal din ultimii 50 de ani. E umilitor sa vezi un meci in postura de suporter. Mai jos nu cred ca se poate. Echipa Nationala nu este a unei gasti, ci a unei tari.
Antrenorul de acum, neamtul de mana a treia, are cel mai mare salariu si CEL MAI SLAB PALMARES al unui antrenor al Romaniei.
In conditiile astea, pe langa milioane de romani tristi, exista si cativa conationali fericiti: cei de la Federatia Romana de Fotbal. Pentru ca in orice hal am juca, oricat de mult ne-am face de ras, ei castiga prime babane.

Ca si cum un manager al unei firme ar castiga bani cu nemiluita, in timp ce firma condusa de el se indrepta inspre faliment. Dupa turneul final, dupa umilinta cu Albania, Burleanu si-a bagat in buzunare o prima de 90 000 de Euro. E? Altfel te uiti la niste meciuri proaste, dar care iti baga 90 000 de Euro in buunar, nu? Altfel de doare undeva de cum jucam, cand stai pe banii astia!
Nici baietii din jur, consilierii, nu o duc mai rau.
-500 € e diurna lui Razvan Burleanu cand voiajeaza afara cate 250 de zile/ an ca presedinte FRF.
-200 de milioane de lei vechi pe luna castiga fiecare dintre consilierii lui Burleanu…
-din cei 650.000 de euro, președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, îi vor reveni aproximativ 90.000 de euro.
-membrii au primit câte 15.000 de euro, iar vicepreședinții FRF, Gino Iorgulescu și Octavian Goga, câte 17.000 de euro.
 
Asadar, mandatul lui Burleanu:
-investitii in centre de tineret=ZERO
-antrenor care sta pe cel mai mare salariu
-intinerirea echipei Nationale=NIET
-sperante de viitor=ZERO
-viziune=ZERO
Fara prea multe cuvinte, cred ca e timpul ca impostorii sa plece acasa. Sa ii lase pe cei care au habar de fotbal sa se ocupe de el. E vremea lui Popescu, Hagi…
Burleanu… Ai luat banutii, mergi si deschide o  brutarie. Incearca alta meserie, te rugam! Daca mai ai putin bun-simt.
Duuuuuu-teeeee!
Citeste si: Draga parazitule, asistatule social, leguma, puturosule, nu vreau sa iti mai dau niciun ban!

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

Citeste si: POVESTI PENTRU OAMENII MARI.

 

 

 

4 Comentarii la “Duuuuuu-teeee!

 1. Bogdan says:

  Cum a ajuns si Octavian Goga! Era un poet asa simpatic si acum se lafaie pe o sinecura la stat! Maine-poimaine si alti poeti ii urmeaza exemplul, cine stie.

 2. wackwagon says:

  De obicei sunt articole bune, dar asta e destul de dubios:
  „200 de milioane pe luna castiga fiecare dintre consilierii lui Burleanu…” – 200 de milioane de RON? wow 50 milioane de euro pe luna cu aproximatie… tare, desi sunt sigur ca nu iau atat in realitate oamenii aia.
  Sarind peste greselile gramaticale, de ce sugerezi la FRF un fost puscarias pentru frauda financiara (Popescu) sau un fost jucator ale carui declaratii de presa sunt subiecte de poante la Cronica (Hagi)? De ce n-am vrea si noi un manager bun, un om integru care stie sa conduca o afacere?

  Cat despre Daum si ce face sau nu face, e selectioner, nu antrenor. De ce nu te plangi ca jucatorii nu joaca, ca-s lenesi si cocolositi. Ca Daum nu intra in teren sa dea cu sutul in minge.

   • Silviu Iliuta says:

    Erau 2 greseli de typo, nu gramaticale, dar stiai de asta. Cat despre Burleanu vs Popescu, ultimul ar face treaba de 1000 de ori mai buna. Jucatorii nu se motiveaza singuri, e in intreg proces. Lantul e asa: Federatie-selectioner-antrenori-preparatori fizici-psiholog. E greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *