Am primit de la Alex Alf aceste postari.
Le-am cenzurat, pentru ca sunt absolut porcoase.

b1 b2

Nu stiu daca este un cont real. Contul s-a desfiintat si nu am cum sa verific. Tot ce stiu ca poeziile, urmate de poza unui copil, sunt rodul unei minti bolnave.
Ii rog pe cei de la Politie sa ia legatura cu cititorul si sa ii ceara informatii. Are salvate in telefon dialoguri cu nebunul, poze, postari… cam toate dovezile de care au nevoie. Inclusiv numele sau real.
Conform spuselor cititorului, acest individ si-a facut un cont fals de facebook si agata pustoaice. Nu am cum sa verific nici acest lucru.

Tot ce stiu e ca acesti indivizi, pedofilii, umbla liberi pe facebook. Si sunt sigur ca gasesc portite, metode perverse de a ajunge sa vorbeasca cu fetitele sau baietii dumneavoastra.
Asa ca, acest articol are un singur scop: sa va reamintesc ca internetul nu este un loc sigur.
Ca trebuie sa verificati in fiecare zi pe ce site-uri umbla copilul dumneavoastra minor. Sa activati metodele de protectie ale minorilor (restrictii de site-uri). Sa discutati cu el si sa il faceti constient de pericole.
Nu e de gluma! Deloc.
Multumesc.

PS: Ajuta sa sesizati Politia Romana, daca dati peste vreun specimen.

mail

7PUNE MANA PE CARTE! EVENTUAL… PE ACEASTA:
“Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 38 de lei si se comanda online, daca intri pe Bookzone. Cartea este disponibila AICI.

cover_blogb

10 Comentarii la “Esti parinte? Ai maaaare grija!

 1. Pingback: Esti parinte? Ai maaaare grija! – Stiri.US

 2. Pingback: Esti parinte? Ai maaaare grija! – Auzi

 3. Pingback: Esti parinte? Ai maaaare grija! – Stiri Non Stop

 4. Dorina Chiriță says:

  Contul era pe numele Ivanescu Mihai transformat acum in Ivan Ivanescu Ivan. Acum trei sau patru zile contul era accesibil si la detalii despre el spunea ca ii plac fetele de la 14 la 30 de ani. Am facut un print screen. In plus, omul are o pagina: poezii incendiare se numeste. Este…

 5. Pingback: Esti parinte? Ai maaaare grija! – De Citit Azi

  • catalinaf says:

   Nu el a fost arestat, altul a fost arestat. Marian Godină a postat poezia ca să atragă atenția și asupra acestui individ. Am avut un schimb de replici cu acest Ivănescu în iarnă, când a considerat de cuviință să spameze mai multe site-uri cu o mizerie de poezie dedicată fetelor care au murit în incendiul de la Colectiv. Mi-a zis că el e geniu neînțeles și eu nu știu ce e aia artă…

 6. roxana says:

  Uitasem sa mentionez poza cu fetita care are si versuri, e dintr-un album intitulat „pasari de colectie” , alaturi de poza unei alte fetite si ale alor 3 fete mai mari. Mi-e scarba si groaza in acelasi timp. Sper ca Politia Romana sa-si faca treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *